Search
Close this search box.
مقالات

بایننس کوین چیست؟ | راهنما کامل بایننس کوین

بایننس نام یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صرافی شناخته شده در جهان است که ارز دیجیتال بومی خود را به نام بایننس کوین معرفی کرد. بایننس کوین در ابتدای معرفی شدن تا روند مستقل شدن و رسیدن به یکی از معتبرترین ارز‌های دیجیتال جهان، چالش‌های مختلفی را پشت سر گذاشت که در ادامه بیشتر در مورد آن توضیح خواهیم داد. ما در این مقاله به مزایا، معایب، حجم بازار و تحلیل و بررسی بایننس کوین پرداخته‌ایم.

ارز دیجیتال بایننس کوین چیست؟

بایننس کوین (Binance coin) نام یک ارز دیجیتال است که توسط صرافی بایننس در سال ۲۰۱۷ معرفی شد. این رمز ارز در صرافی‌ها با نماد BNB مبادله می‌شود.  بایننس کوین در ابتدا یک کوین با استاندارد erc-۲۰ در شبکه بلاک چین اتریوم معرفی شده بود. این سیاست باعث شده بود که ثبات ارزش اولیه، ریسک سرمایه و بیس تبادلات خود را از شبکه اتریوم به دست آورده و نام برند خود را چند سال معرفی کند.

پس از موفقیت توکن بایننس روی شبکه اتریوم، شرکت بایننس در سال ۲۰۱۹ اقدام به معرفی ارز دیجیتال بایننس کوین روی شبکه بلاک چین خود کرد. به‌این ‌ترتیب نسخه مستقل رمز ارز بایننس کوین تشکیل شد.

 تاریخچه ارز دیجیتال بایننس کوین

بایننس کوین در زمان معرفی به عنوان یک ارز دیجیتال مستقل، به تعداد ۲۰۰ میلیون کوین عرضه شد. حال این نام در بازار دو مفهوم داشت. اول یک توکن روی شبکه اتریوم و دوم یک ارز دیجیتال که به تازگی معرفی شده بود. بنابراین برای ازبین بردن این دوگانگی، شرکت بایننس اقدام به خرید توکن‌های بایننس erc-۲۰ روی شبکه اتریوم کرد. به این ترتیب در سال ۲۰۱۹، ۵ میلیون توکن erc-20 روی شبکه اتریوم جمع آوری و سوزانده شد تا آنچه که ما از بایننس کوین می‌شنویم یک عرض دیجیتال مستقل باشد.

در همان سال پس از معرفی بایننس کوین حدود ۵۰ درصد آن در عرضه اولیه خریداری شد که بخش بزرگی از آن، از کاربران این صرافی و آشنا به ارز اتریوم بودند. چهل درصد به تیمی که بایننس را تاسیس کردند و 10درصد به سرمایه گذاران آن تعلق گرفت. این عرضه بعدها با سیاست‌هایی تغییر کرد تا ارزش BNB افزایش یابد.

چرا ارزش بایننس کوین افزایش پیدا کرد؟

شرکت باینس هر سه ماه یک پنجم سود خود را که از همین اکوسیستم به دست می‌آورد صرف خرید بایننس کوین می‌کند. بایننس کدهای خریداری شده را می‌‌سوزاند و از چرخه خارج می‌کند. به‌این ترتیب با کاهش تعداد کوین‌های در گردش، سعی می‌کند تا ارزش واحد پولی خود را بالا نگه دارد. این سیاست، موفق ظاهر شده و نتیجه آن دریافت رتبه چهارم ارزهای دیجیتال به لحاظ ارزش بازار است. از ۲۰۰ میلیون بایننس کوین معرفی شده امروزه ۱۴۷ میلیون کوین در بازار موجود است که مجموع ارزش آن ۸۹ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

چرا ارزش بایننس کوین افزایش پیدا کرد؟
شرکت باینس هر سه ماه یک پنجم سود خود را که از همین اکوسیستم به دست می‌آورد صرف خرید بایننس کوین می‌کند.

بایننس شرایطی را فراهم کرده تا کاربرانی که کارمزد مبادلات خود را با بایننس کوین پرداخت می‌کنند مشمول تخفیف ۲۵ درصدی شوند، از آنجایی که تخفیف به صورت درصد ثابت محاسبه شده (پلکانی افزایش یا کاهش نمی‌یابد.) هرچه مبلغ معامله بیشتر باشد، میزان تخفیف اعمال شده بسیار چشمگیرتر خواهد بود. ورود حجم سرمایه بالا به این ارز از دیگر عواملی بود که باعث افزایش ارزش آن شد.

بلاکچین بایننس چیست؟

بلاکچین اختصاصی بایننس کوین، بایننس چین (Binance Chain) نام دارد که با هدف تسهیل تراکنش‌های مربوط به BNB با حداکثر سرعت و حداقل کارمزد به وجود آمد تا راه بایننس کوین به صورت کامل از بلاکچین اتریوم جدا شود و به این شبکه اختصاصی منتقل شود.

طراحی بایننس چین کاملا ساده است و برای پرداخت کارمزدها و انتقال دارایی‌ها بین کاربران ساخته شده است و در واقع شبکه‌ای ساده برای مدیریت بایننس کوین است. اما بلاکچین پیشرفته‌تری نیز برای بایننس کوین وجود دارد.

بایننس اسمارت چین چیست؟

بایننس اسمارت چین با نماد BSC، بلاکچینی کامل‌تر و پیشرفته‌تر نسبت به بایننس چین است؛ در واقع این دو شبکه، مکملی برای یکدیگر و عملکرد بهتر توکن بایننس کوین هستند. بایننس اسمارت چین از قراردادهای غیر متمرکز (DApps) و دیفای نیز پشتیبانی می‌کند تا بستر مناسبی برای افراد و توسعه‌دهندگان مختلف باشد.

این بلاکچین پیشرفته، در سال ۲۰۲۰ به وجود آمد و با پشتیبانی از تمامی توکن‌های BEP-20 و کارمزدهای نسبتا کم، توانست به جایگاه خوبی در میان بلاکچین‌های موجود کسب کند و این عملکرد بی‌نقص، تا به امروز ادامه داشته و بایننس اسمارت چین همچنان جزو بهترین بلاکچین‌های دنیا است.

 مدیران و تیم تشکیل دهنده بایننس کوین

ارز دیجیتال بایننس کوین توسط فردی چینی کانادایی به نام چانگ پنگ ژائو (Changpeng Zhao) معرفی شد. این شخص که با نام مستعار CZ شهرت دارد. در ابتدا به عنوان مدیر در شرکت‌های اکوینکس، استیل کوینکس و بلوکس فعالیت داشت. سپس در سال ۲۰۱۵ شرکت بیجی تک (BijieTech) را تاسیس کرد. این شرکت نقش هلدینگ را برای تاسیس صرافی بایننس کوین در سال 2017 داشت.  هرچند که ابتدا صرافی بایننس کوین در پکن تاسیس شد اما به علت قوانین سختگیرانه این کشور، به توکیو منتقل شد.

از دیگر مدیران ارشد بایننس خانمی به نام یی هی (YiHe) است که اصالتی چینی دارد. یی هی از سال ۲۰۱۴ صرافی اوکی کوین را با کمک مجموعه خود تاسیس کرد. تجربه بالا و موفقیت چشمگیر این گروه باعث شد که با همکاری او، در سال ۲۰۱۷ صرافی بایننس شکل بگیرد.

بایننس تحت هولدینگ شرکت مادر، مدیران ارشد و به همراه گروه پشتیبان که در بالا به آن اشاره شد، جهت نفوذ بیشتر، یک یادداشت تفاهم با دولت برمودا (مجموع جزایری در نزدیکی کشور آمریکا) و همچنین یک تفاهم‌نامه مشابه با بورس اوراق بهادار کشور مالت (مجموع جزایری در نزدیکی کشور ایتالیا) امضا کرد تا پس از شرق آسیا، بایننس در اروپا و آمریکا نیز حضور فیزیکی داشته باشد.

معماری شبکه بایننس کوین

پس از ارائه و معرفی شبکه بلاک چین بایننس در سال ۲۰۱۹ مشخص شد که این شبکه بلاک چین نیز دارای محدودیت‌هایی است. بنابراین بایننس در اقدامی گسترده شبکه بلاک چین جدیدی با قابلیت ایجاد قرارداد هوشمند، به نام اسمارت چین را معرفی کرد. بنابراین BNB دارای دو معماری شبکه بلاک چین کاملاً مستقل از هم است که با نام‌های BNB Beacon Chain و BNB Smart Chain شناخته می‌شوند. از این رو استانداردهای توکن BEP2 برای بیکوین چین و BEP20 برای اسمارت چین معرفی شدند.

آدرس توکن BEP2 با bnb و آدرس توکن BEP20 با 0x شروع می‌شود. بنابراین یکی از چالش‌های استفاده از معماری شبکه بایننس این است که پیش از کار کردن با آن باید دقت کنید که از کدام شبکه بلاک چین و با کدام استاندارد استفاده می‌کنید.

معماری شبکه بایننس کوین
پس از ارائه و معرفی شبکه بلاک چین بایننس در سال ۲۰۱۹ مشخص شد که این شبکه بلاک چین نیز دارای محدودیت‌هایی است.

شبکه بلاک چین بایننس از الگویی به نام اثبات سهم اعتباری یا PoSA استفاده می‌کند که مخفف عبارت Proof of Staked Authority است. در این شیوه کاربران لازم است که برای تبدیل شدن به یک اعتبارسنج، بایننس را خریداری کرده و آن را استیک کنند. در نهایت ولیدیتورها پس از اضافه شدن یک بلاک جدید کارمزد تراکنش‌ها را در داخل بلاک دریافت می‌کنند.

منظور از سرمایه گذاران فرشته در BNB چیست؟

سرمایه گذاران فرشته (Angel Investors) افرادی هستند که در ایجاد بایننس کوین سرمایه‌گذاری کردند اما در مدیریت آن مداخله چندانی نداشتند. این افراد جایگاه ویژه‌ای در مالکیت بایننس کوین دارند؛ زیرا ۱۰ درصد توکن‌ها به این افراد اختصاص یافته است.

مزایای ارز دیجیتال بایننس کوین

مزایای استفاده از بایننس کوین به شرح زیر است:

  • بایننس کوین حجم مبادلات روزانه بسیار بالایی دارد. این مزیت باعث می‌شود که در روند صعودی و نزولی بازار بتوانید به سرعت خرید و فروش کرده و از نوسانات سود ببرید.
  • شبکه بلاکچین آن با استفاده از الگوریتم اثبات سهام (Proof of Staked Authority) و به کارگیری فقط ۲۱ اعتبارسنج، می‌تواند در صورت نیاز هر سه ثانیه یک بلوک ایجاد کند. این ویژگی باعث شده است که سرعت مبادلات ارز دیجیتال در این شبکه بلاکچین بسیار بالا باشد.
  • ارزش بایننس کوین به علت سیاست‌های خاص بایننس افزایش یافته و این روند همچنان ادامه دارد.
  • زیر ساخت شبکه بلاکچین بایننس به گونه‌ای طراحی شده است که بتواند با شبکه بلاکچین‌های دیگر، شبکه شده و امکان جابه‌جایی ارز به شکل مستقیم وجود داشته باشد. این امر سازوکار گسترده‌ای در شبکه تبادلی بلاکچین به وجود خواهد آورد.
  • شبکه هوشمند بایننس با ماشین مجازی اتریوم سازگاری دارد. با وجود این سازگاری دارندگان dAppها راحت‌تر می‌توانند از اتریوم به زنجیره هوشمند بایننس منتقل شوند.
  • تیم پشتیبانی بایننس کوین سعی دارند با افزایش قراردادها، صرافی‌هایی که از بایننس کوین پشتیبانی می‌کنند و… کاربرد و تقاضا را برای این رمز ارز افزایش دهد.
  • کاربرد BNB در مبادلات آزاد و خارج از بازار سرمایه دیجیتال رو به افزایش است و همکاری با Uplive (برنامه چت مجازی) یکی از این موارد است.
  • ارائه Binance Card یکی از مزایایی است که باعث شده کاربران بتوانند از این رمز ارز برای خرید استفاده کنند. این کارت همانند کارت بانکی عمل می‌کند. ابتدا با بایننس شارژ شده و سپس می‌توانید با آن انواع تراکنش‌ها را انجام دهید. تاکنون ۴۶ میلیون بایننس کارت برای کاربران صادر شده است.

مواردی که نام بردیم بخشی از این مزایا بودند که به صورت مختصر به آن پرداختیم. کاهش کارمزد مبادلات، کاهش توکن موجود در بازار و افزایش چند منظوره کاربرد BNB از جمله مواردی است که می‌توان به مزایای آن افزود. برای شناخت بهتر بلاکچین مقاله بلاکچین چیست؟ را مطالعه کنید.

معایب ارز دیجیتال بایننس کوین

در حال حاضر بخش عمده‌ای از ارز بایننس در اختیار صرافی بایننس است. این موضوع باعث شده که بسیاری از تحلیلگران آن را یک بازار کاملا آزاد قلمداد نکنند. این ویژگی تمرکز را در بازار بایننس افزایش داده است.

بایننس کوین به لحاظ ارزش ثبات بالایی ندارد که البته این ویژگی مشترک در بسیاری از ارزهای دیجیتال است.

 امنیت ارز بایننس کوین

بایننس در ماه مارس سال ۲۰۱۸ مورد حمله هکرها قرار گرفت. در این حمله هکرها توانسته بودند با ترکیب چند شیوه مختلف از چند لایه امنیتی عبور کنند اما در نهایت این حمله موفق ظاهر نشد. پس از این اتفاق صرافی بایننس تصمیم گرفت برای برنامه‌ی یافتن باگ‌ها و ضد هک کردن سیستم خود هزینه کند. همچنین در موازات آن بایننس مبلغ قابل توجهی برای یافتن منشا این حمله به افراد مطلع پیشنهاد داد.

 امنیت ارز بایننس کوین
بایننس در ماه مارس سال ۲۰۱۸ مورد حمله هکرها قرار گرفت.

اما در نهایت در سال ۲۰۱۹ دوباره مورد حمله هکرها قرار گرفت. با این وجود این صرافی توانست رتبه بسیار بالایی در تبادلات ارز دیجیتال از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱ به نام خود ثبت کند. امروزه حجم مبادلات روزانه بایننس کوین به بیش از یک میلیارد دلار هم میرسد که نشان از اعتماد عمومی بالا نسبت به این کوین است.

بهترین کیف پول تون

همانطور که می‌دانید کیف پول می‌تواند شامل انواع کیف پول‌های آنلاین و آفلاین باشد. تعدادی از کیف پول‌های مناسب ارز دیجیتال بایننس کوین شامل موارد زیر هستند:

  • میست (Mist): کیف پول میز دارای سطح امنیت بسیار بالایی است اما به لحاظ رابط کاربری کمی دشوار به نظر می‌رسد. ازاین‌رو ما این کیف پول را به افرادی که به صورت حرفه‌ای کار می‌کنند توصیه می‌کنیم. اگر به دنبال یک نرم‌افزار حرفه‌ای مبتنی بر سیستم عامل‌های ویندوز، لینوکس و مک او اس هستید ما میست را به شما پیشنهاد می‌کنیم.
  • مای اتر والت (My Ether Wallet): یکی از کیف پول‌هایی که خدمات متنوع اما با رابط کاربری نسبتاً ساده ارائه می‌دهد، مای اتر والت است. خدمات این کیف پول از طریق پنل تحت وب همچنین نرم‌افزارهای موبایلی شامل سیستم عامل‌های اندروید و ios ارائه می‌شود. در کنار نسخه تحت وب، افزونه‌هایی نیز برای مرورگر گوگل کروم و فایرفاکس آماده شده است که دسترسی را سریع‌تر می‌کند.
  • متامسک (Meta Mask): کیف پول متامسک در ابتدا به صورت نسخه تحت وب منتشر شد سپس برای مرورگرهای گوگل کروم، موزیلا فایرفاکس، مایکروسافت اج و بریو افزونه‌هایی ارائه شد. همچنین با گسترش استفاده کاربران از نسخه موبایلی انواع کیف پول ارز دیجیتال متامسک نیز تصمیم گرفت نسخه اندرویدی و ios خود را منتشر کند. این کیف پول دارای سطح امنیت بالا و پشتیبانی از تعداد زیادی رمز ارز بوده و از نظر تحلیلگران دارای رابط کاربری بالایی است.

به جز موارد بالا که کیف پول گرم و آنلاین محسوب می‌شدند، کیف پول لجر نانو اس (Ledger Nano S) و ترزور (Trezor) را برای افرادی که می‌خواهند کیف پول سخت‌افزاری داشته باشند، پیشنهاد می‌کنیم. این دو برند از بایننس کوین پشتیبانی می‌کنند. امنیت بالا، امکان احراز هویت دو عاملی، داشتن نرم‌افزارهای کمکی، امکان اتصال آسان به کامپیوتر و بدنه سبک و مقاوم از جمله ویژگی‌های این کیف پول‌های سرد است.

 آینده بایننس کوین

همانطور که پیشتر به آن اشاره کردیم شرکت بایننس بخشی از درآمدهای خود را برای خرید و جمع آوری کوین‌های موجود در بازار صرف می‌کند تا با کاهش میزان عرضه، ارزش آن را در بازار کریپتوکارنسی بالا ببرد. این شرکت کار سوزاندن کوین‌ها را تا رسیدن به نصف عرضه اولیه، انجام خواهد داد؛ یعنی زمانی که تعداد بایننس کوین‌های موجود در بازار به ۱۰۰ میلیون برسد.

 آینده بایننس کوین
پیش بینی می‌شود روند رشد این رمز ارز همچنان افزایشی باشد.

به جز موردی که در بالا گفته شد شرکت بایننس سعی دارد با انجام اقداماتی مانند بستن قرارداد با شرکت‌هایی که تجارت بین المللی دارند، واحد پولی خود را وارد معاملات بازار آزاد و بین المللی کند. از جمله این موارد که بایننس می‌تواند در آینده وارد آن شود حوزه حمل و نقل، تجارت انواع کالا، گردشگری و… است. بایننس سعی دارد با این کار تقاضا و نیاز بازار را به این واحد پولی افزایش دهد.

نتیجه دو سیاستی که در بالا گفته شد کاهش عرضه و افزایش تقاضا را در پی خواهد داشت. بنابراین پیش بینی می‌شود روند رشد این رمز ارز همچنان افزایشی باشد.

 تحلیل و بررسی قیمت بایننس کوین

ارز دیجیتال بایننس کوین با داشتن حدود ۱۴۷ میلیون توکن در حال گردش، دارای مجموع حجم بازار ۸۸.۵ میلیارد دلار است. در ۲۴ ساعت گذشته ۹۰۰ میلیون دلار گردش مالی داشته که به حدود میانگین مبادلات این رمز ارز نزدیک است. در یک هفته گذشته نمودار آن به طور میانگین روند صعودی داشته و ۶.۹۸درصد رشد کرده است. حجم بازار بایننس کوین به استناد تحلیل کوین مارکت کپ در رتبه چهارم بازار کریپتوکارنسی است.

شما می‌توانید با استفاده از نمودار تکنیکال در این سایت قیمت لحظه‌ای و تغییرات قیمت بایننس کوین را مشاهده کنید. هر BNB در این لحظه ۶۰۰ دلار معامله می‌شود. جهت بررسی قیمت و خرید بایننس کوین کلیک کنید.

 کاربردهای بایننس کوین

بایننس کوین دارای کاربردهای متعددی است که برخی از آنها، خارج از محدوده صرافی بایننس تعریف می‌شود. ما تعدادی از این موارد را در ادامه جمع آوری کرده‌ایم:

  • معامله: شما می‌توانید با استفاده از بایننس کوین در سایر صرافی‌ها و همینطور صرافی بایننس اقدام به معامله سایر ارزهای دیجیتال کنید.
  • پرداخت کارمزد در صرافی بایننس: اگر شما مقداری بایننس داشته باشید، می‌توانید کارمزد معاملات خود را به وسیله بایننس پرداخت کنید. با این کار حدود یک چهارم کارمزد را خفیف می‌گیرید.
  • پرداخت با کارت اعتباری: BNB به عنوان نمونه می‌تواند یک نوع فرم پرداخت برای صورت‌حساب‌های کارت اعتباری رمزنگاری در com باشد. کریپتو.کام یک صرافی سنگاپوری است که به صورت متمرکز (Centralized Exchanges) کار می‌کند و از ارزهای فیات پشتیبانی می‌کند.
  • سرمایه گذاری: بایننس کوین روند افزایشی بسیار قوی داشته و تا این لحظه رتبه چهارم بیشترین ارزش بازار را به خود اختصاص داده است. بنابراین ارزش سرمایه‌گذاری بالایی دارد.
  • امکان خرید و فروش آزاد: بازرگانان و تجار می‌توانند از بایننس کوین و روش‌های پرداخت متنوع آن در صرافی‌های مختلف بهره ببرند. این کار مزایایی مانند معافیت مالیاتی، دور زدن تمام محدودیت‌ها و تحریم‌ها، خرید بین المللی از هر کشوری، پنهان کردن قیمت کالای خریداری شده از رقبا و کوتاه کردن روال اداری و مجوزها در خریدهای بین المللی را به همراه دارد.
  • کاربرد در تورهای گردشگری بین المللی: برخی از سایت‌های رزرو هتل و بلیت هواپیما با بایننس کوین کار می‌کنند. این پرداخت ضمن این که مزایای خرید آزاد را به همراه دارد، سرعت پرداخت با ارز دیجیتال را افزایش می‌دهد.
 کاربردهای بایننس کوین
بایننس کوین دارای کاربردهای متعددی است که برخی از آنها، خارج از محدوده صرافی بایننس تعریف می‌شود.

کاربردهای بایننس کوین تدریجا رو به افزایش است؛ از جمله موارد آن خرید بلیط بخت‌آزمایی از شرکت‌های بین‌المللی و انواع سایت سرگرمی، حمل و نقل و تجارت به واسطه بایننس کوین است.

 چگونه ارز دیجیتال بایننس کوین را بخریم؟

در ابتدا یک سایت صرافی را انتخاب می‌کنید که از ارز دیجیتال بایننس کوین پشتیبانی می‌کند. برخی از این سایت‌های بین‌المللی امکان خرید با ارز فیات یا ارزهای ملی را به شما نمی‌دهند. بنابراین برای خرید ایننس کوین در این صرافی‌ها لازم است شما ارزهای دیجیتال معتبر دیگری داشته باشید تا به وسیله آنها بایننس کوین را خریداری کنید. البته نیازی نیست این مسیر پیچیده را طی کنید، می‌توانید با یک جستجوی ساده، یک صرافی معتبر ارز دیجیتال ایرانی مانند بالینکس را انتخاب کنید.

ابتدا احراز هویت کرده و عضو سایت می‌شوید. سپس کیف پول خود را تشکیل داده و کارت بانکی خود را به سایت معرفی می‌کنید. پس از آن می‌توانید به راحتی به صورت ریالی و با کارت‌های عضو شبکه شتاب، بایننس کوین را خریداری کنید؛ در این صورت فروش و تبدیل آن به تومان نیز بسیار راحت‌تر می‌شود. اگر قصد خرید ارز دیجیتال بایننس کوین را دارید رو خرید بایننس کوین کلیک کنید.

 آیا استخراج بایننس کوین امکان‌پذیر است؟

به صورت مستقیم خیر. با مطالعه آن چه که پیشتر گفتیم حتما میتوجه شده‌اید که BNB دارای الگوریتم اثبات سهام یا PoSA با نام کامل (Proof of Staked Authority) بوده و قابل استخراج نیست. در واقع تمام کوین‌های بایننس در همان عرضه اولیه، عرضه شدند و حال توکن جدیدی برای پاداش استخراج عرضه نمی‌شود. با این وجود روش‌هایی برای استخراج بایننس کوین هم وجود دارد. یکی از آن‌ها سایت unMineable و نرم افزار مخصوص آن است.

مکانیسم این نرم افزار به این صورت است که ابتدا شما این نرم افزار را روی سیستم خود نصب می‌کنید و سخت افزار خود را برای ماینینگ در اختیار این سایت قرار می‌دهید. این سایت هم سایر کوین‌های قابل استخراج را استخراج کرده و در صورت موفقیت آن را با بایننس تبادل می‌کند و به شما بایننس کوین می‌دهد. فقط برای این کار یک درصد از سود را برمی‌دارد.

برای این کار ابتدا لازم است برای خود یک کیف پول ایجاد کرده و پس از نصب unMineable، کیف را به آن معرفی کنید. سپس سخت افزار خود را که میتواند CPU یا GPU باشد انتخاب کرده و به برنامه معرفی می‌کنید تا کار را شروع کند.

آنچه که از مقاله بایننس کوین چیست؟ آموختیم:

بایننس کوین یک ارز دیجیتال معرفی شده از صرافی بایننس است که فعالیت خود را از سال ۲۰۱۷ آغاز کرد و در سال ۲۰۱۹ تحولات مثبتی را در زمینه معرفی شبکه اختصاصی بلاک چین پشت سر گذاشت. شرکت پشتیبان این ارز دیجیتال با به کارگیری مجموعه‌ای از سیاست‌ها توانسته است ارزش این رمز ارز را بالا برده و مجموع ارزش بازار بایننس کوین را به رتبه چهارم در بین سایر ارزهای دیجیتال برساند. این کوین با ارزش را می‌توانید از طریق صرافی‌های مطمئن خریداری کرده و از افزایش تدریجی ارزش آن بهره ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا