Search
Close this search box.
مقالات

دامیننس تتر چیست؟ + نحوه مشاهده و تاثیر دامیننس تتر در بازار

ارز دیجیتال تتر بزرگترین استیبل کوین موجود در بازار کریپتوکارنسی است که دامیننس آن یک شاخص کلیدی برای مقایسه تسلط و قدرت ارز تتر نسبت به سایر ارزهای دیجیتال است، ازاین‌رو مشاهده دامیننس تتر و تحلیل آن نقش موثری در موفقیت سرمایه‌گذاران و معامله‌گران ایفا می‌کند. ما در این مقاله درباره این موضوع که دامیننس تتر چیست و چه اطلاعاتی به ما می‌دهد صحبت می‌کنیم و ضمن بیان کاربرد دامیننس تتر و نحوه محاسبه آن، روش مشاهده و تحلیل آن را بازگو می‌کنیم و در انتها عواملی که می‌تواند منجر به ایجاد تغییر در دامیننس تتر شود را ذکر می‌کنیم. بنابراین اگر شما هم می‌خواهید مانند یک تحلیل‌گر حرفه‌ای روند بازار ارزهای دیجیتال را پیش بینی کنید، باید درباره دامیننس تتر اطلاعات جامع و کاملی داشته باشید. ما در ادامه تمام نکات مهم مربوط به نحوه مشاهده و بررسی نمودار تسلط USDT.D را در اختیارتان قرار می‌دهیم، بنابراین تا انتهای مطالب همراه ما باشید.

دامیننس چیست؟

کلمه دامیننس به معنای تسلط است و وقتی از دامیننس تتر صحبت می‌کنیم، منظورمان میزان تسلطی است که ارز دیجیتال تتر روی بازار کریپتو دارد. دامیننس تتر مشخص کننده میزان نقدینگی این ارز نسبت به کل بازار ارز دیجیتال است، بنابراین کاربران می‌توانند با بررسی شاخص‌های دامیننس تتر، ارزش این ارز را نسبت به سایر ارزهای موجود در بازار بسنجند. برای مثال اگر دامیننس تتر ۵۰ درصد باشد این مفهوم را می‌رساند که نصف ارزش بازار ارز دیجیتال به ارز تتر تعلق دارد.

دامیننس چیست؟

با استفاده از دامیننس تتر چه اطلاعاتی بدست می‌آوریم؟

دامیننس تتر می‌تواند وضعیت بازار را در دو حالت بازار گاوی و بازار خرسی تحلیل کند. بنابراین وقتی دامیننس تتر در حالت افزایش باشد، به این معناست که کاربران در حال خریدن رمزارز تتر هستند و به این وضعیت بازار خرسی می‌گویند. در این حالت احتمال کاهش قیمت رمزارزهای دیگر مانند بیت کوین، اتریوم، کاردانو و غیره وجود دارد. همچنین اگر دامیننس تتر در حال کاهش باشد، تریلرها در حال فروش ارز تتر هستند و بازار در وضعیت بازار خرسی قرار می‌گیرد و در این حالت بیت کوین و سایر آلت کوین‌ها به احتمال زیاد دچار افزایش قیمت می‌شوند.

کاربرد دامیننس تتر

یکی از شاخص‌های کاربردی و مهم برای معامله‌گران و سرمایه‌گذاران ارز دیجیتال، تحلیل نمودار دامیننس تتر است که می‌تواند در کنار سایر معیار‌ها، تحلیل‌های دقیقی را از آینده بازار ارز دیجیتال ارائه دهد. البته همانطور که می‌دانید، ارز دیجیتال تتر، یک استیبل کوین است و دچار نوسانات قیمت زیادی نمی‌شود اما بررسی دامیننس آن می‌تواند نمایان‌گر تغییرات قیمت سایر رمزارزها باشد، بنابراین کاربران ارزهای دیجیتال با بررسی سیگنال‌هایی که نمودار دامیننس تتر ارائه می‌دهد، می‌توانند افزایش یا کاهش قیمت ارز مورد نظرشان را پیش‌بینی کنند و سرمایه‌گذاری مطمئنی را تجربه کنند. توجه داشته باشید که دامیننس تتر تنها یکی از شاخص‌های تحلیل تکنیکال است و برای پیش بینی دقیق باید به سایر شاخص‌ها را هم مورد ارزیابی قرار دهید.

نحوه محاسبه دامیننس تتر

یکی از سوالات رایج‌ترین کاربران درباره نحوه محاسبه دامیننس تتر است، مطمینا اگر شما هم بخواهید در تاریخ خاص متوجه روند صعودی یا نزولی شدن ارزهای دیجیتال شوید و بتوانید پیش بینی درستی از بازار کریپتو ارائه دهید، این محاسبه تتر برایتان بسیار اهمیت پیدا می‌کند. به‌طور کلی می‌توان گفت که دامیننس ارز تتر برابر است با حجم کل سرمایه موجود در بازار کریپتو کارنسی تقسیم بر حجم سرمایه یک ارز تتر در بازار. اگر می‌خواهید خودتان دامیننس تتر را محاسبه کنید، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. ابتدا تعداد ارزهای تتر در گردش را در قیمت لحظه‌ای آن ضرب کنید، با این کار ارزش بازار این ارز محاسبه می‌شود؛
  2. سپس ارز بازار تتر را بر لرزش کل بازار کریپتوکارنسی تقسیم کنید، به این ترتیب دامیننس تتر محاسبه می‌شود.

نحوه محاسبه دامیننس تتر

علاوه‌بر‌آن شما می‌توانید با استفاده از سایت‌هایی مانند سایت Trading view دامیننس تتر را به صورت لحظه‌ای یا در تاریخ و ساعت‌های مختلف مشاهده کنید. ما در ادامه درباره نحوه مشاهده و بدست آوردن دامیننس تتر بیشتر صحبت می‌کنیم.

نحوه مشاهده و بررسی دامیننس تتر

در این مقاله درباره دامیننس تتر و اطلاعاتی که در اختیار کاربران قرار می‌دهد، صحبت کردیم و با ذکر کاربرد دامیننس تتر و نحوه محاسبه آن، این پرسش مطرح می‌شود که چگونه می‌توان دامیننس تتر را مشاهده و آن را چک کرد؟ برای مشاهده نمودار تسلط USDT باید به سایت Trading view بروید و با جستجوی عبارت USDT.D، نمودار دامیننس تتر را مشاهده کنید. با نقطه گذاری روی قله‌ها، یک خط رسم می‌کنیم. این کار را برای کمترین داده‌ها هم انجام می‌دهیم.

از آنجایی که دامیننس تتر با قیمت سایر ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، همبستگی معکوس دارد، ازاین‌رو زمانی که دامیننس تتر قله‌ای را ثبت می‌کند، شاهد افت قیمت سایر ارزها خواهیم بود و در دامیننس آن‌ها یک کف قیمت مشاهده می‌کنیم. همچنین در صورت دیدن کف قیمت در دامیننس تتر می‌توانیم انتظار افزایش قیمت سایر کوین‌ها را داشته باشیم و با مقایسه دامیننس بیت کوین در همان زمان، خواهیم دید که دامیننس این ارز قله‌ای را تجربه می‌کند.

عوامل موثر بر دامیننس تتر

همانطور که قبلا هم به این موضوع اشاره شد، تتر یک استیبل کوین است که دامیننس آن همواره ثابت است و دچار نوسانات زیادی نمی‌شود، با این حال بعضی از عوامل ممکن است موجب تغییراتی در آن شود که این عوامل تاثیر‌گذار عبارتند از:

  • افزایش حجم سرمایه‌گذاری و بالا رفتن نقدینگی ارز دیجیتالی تتر؛
  • بروز وقایع مهم در بازار کریپتو؛
  • تغییر در وضعیت سایر استیبل کوین‌ها.

عوامل موثر بر دامیننس تتر

با توجه به این موضوع، انتظار می‌رود در هنگام رویدادهای مهم بازار کریپتوکارنسی تحت تاثیر قرار بگیرد و در این تاریخ‌ها شما باید با دقت بیشتری نمودارهای تحلیلی از جمله نمودار تسلط USDT.D را مورد بررسی قرار دهید.

آنچه از مقاله دامیننس تتر آموختیم:

ما در این مقاله از سایت صرافی بالینکس درباره این موضوع که دامیننس تتر چیست صحبت کردیم و به این سوال پاسخ دادیم که با استفاده از دامیننس تتر چه اطلاعاتی می‌توانیم بدست آوریم، سپس کاربرد دامیننس تتر را بیان کردیم تا شما از اهمیت بررسی نمودار تسلط USDT.D مطلع شوید. بسیاری از کاربران درباره نحوه محاسبه دامیننس تتر می‌پرسند و می‌خواهند بدانند چگونه می‌توانند در تاریخ خاص می‌توان این دامیننس را به‌دست آورد، ازاین‌رو ما سعی کردیم تا به ساده‌ترین روش ممکن نحوه محاسبه دامیننس USDT را برایتان شرح دهیم.

در ادامه درباره روش مشاهده و تحلیل نمودار دامیننس تتر اطلاعات کاملی را در اختیارتان قرار دادیم و بیان کردیم که چه عواملی می‌تواند روی دامیننس تتر تاثیر بگذارد. ما سعی کردیم در این مقاله تمام اطلاعات مورد نیاز برای مشاهده دامیننس تتر را در اختیارتان قرار دهیم تا شما بتوانید به صورت حرفه‌ای آن را مورد ارزیابی قرار دهید و بازار رمزارزها را پیش بینی کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا