Search
Close this search box.
مقالات

بهترین شبکه برای انتقال تتر + مقایسه شبکه‌ها

ارز دیجیتال تتر (USDT)‌ یک استیبل کوین بوده که روی شبکه‌های  بلاک چین مختلف عرضه شده است. بنابراین انتخاب بهترین شبکه برای انتقال تتر (USDT)‌ می‌تواند یکی از انتخاب‌های چالشی برای کاربران این ارز باشد. پس از آن که نیاز بازار کریپتوکارنسی به یک استیبل کوین مشخص شد، شرکت «تتر لیمیتد» (Tether Limited) به عنوان توسعه دهنده رمز ارز تتر، این توکن را در شبکه‌های بلاکچین مختلفی عرضه کرد. امروزه تعداد این شبکه‌ها و حجم معاملات تتر آنچنان زیاد است که ارزش این توکن را به رتبه سوم، از نظر مجموع ارزش، تبدیل کرده است. اگر می‌خواهید به جمع بزرگ سرمایه گذاران تتر بپیوندید ولی نمی‌دانید روی کدام شبکه خرید خود را انجام دهید، لطفا در ادامه این مقاله از صرافی بالینکس با ما همراه باشید.

تریدرهای حرفه‌ای چرا تتر می‌خرند؟

چرا در سایر کشورهای پیشرفته که تورم بالایی در ارز فیات ندارند، با این حجم بالا تتر را خریداری می‌کنند؟ بگذارید با یک مثال به این سوال اساسی پاسخ دهیم. برخلاف کشورهایی که تورم بالایی در ارز فیات خود دارند و مردم سعی می‌کنند برای جلوگیری از افت ارزش دارایی خود رمز ارز تتر بخرند، این توکن در کشورهایی با تورم پایین ارزش سرمایه گذاری ندارد. یعنی سرمایه گذاران با خرید تتر سود نمی‌کنند، بلکه داراییشان همان طور ثابت می‌ماند. با این وجود مبلغ زیادی بابت خرید تتر صرف می‌کنند.

تریدرهای حرفه‌ای چرا تتر می‌خرند؟

تصور کنید سرمایه‌گذار یک ارز دیجیتال به نام فرضی A را به ارزش 100 دلار خریداری می‌کند. این ارز در اثر نوسان، ناگهان به 140 دلار می‌رسد. حال که سرمایه‌گذار تصور می‌کند این ارز به قله خود رسیده و ممکن است هر لحظه وارد روند نزولی شود، آن را سریع با رمز ارز تتر معامله می‌کند. حال رمز ارز A دچار افت ارزش شده و به 90 دلار می‌رسد اما سرمایه‌ی آن سرمایه‌گذار همچنان 140 دلار ارزش دارد. او می‌تواند دوباره با این ارز خریدهای جدیدی بزند و از نوسان‌های لحظه‌ای سود ببرد. درواقع رمز ارز تتر برای دارایی این سرمایه گذاران نقش اتاق لابی یا اتاق استراحت را دارد. رمز ارز تتر می‌تواند دارایی سرمایه گذاران حرفه‌ای را از موج‌های سنگین افت و خیز بازار کریپتوکارنسی که گاهی اتفاق می‌افتد نجات دهد. بنابراین سرمایه گذاران در هر شبکه بلاکچین نیاز به چنین توکنی دارند که بتوانند با آن دارایی خود را حفظ کنند. این موضوع باعث شد هم تتر زیادی خریداری شود و هم تتر روی خیلی از شبکه‌های بلاکچین عرضه شود. در ادامه به این می‌پردازیم که شبکه‌هایی که رمز ارز تتر (USDT)‌ روی آن فعال است چقدر گسترده‌اند.

ارز دیجیتال تتر روی کدام شبکه‌ها عرضه شده است؟

ارز دیجیتال تتر روی شبکه‌های مختلفی از جمله پولکادات، امنی، اتریوم، بایننس اسمارت چین، سولانا، تون، تزوس، ایاس، آربیتروم، اپتیمیسم، الگوراند، کازماس، پالیگان، ترون و… خرید و فروش می‌شود. همانطور که مشاهده می‌کنید تعداد این شبکه‌ها بسیار گسترده بوده و انتخاب از بین آنها کار دشواری است.  هر کدام از شبکه‌هایی که تتر روی آن عرضه می‌شود دارای شرایط، قوانین، ضوابط، سرعت و ماهیت خاص خود هستند. ویژگی منحصر به فرد هر کدام از این شبکه‌ها، کار انتخاب  بهترین شبکه را  کمی پیچیده‌تر می‌کند. 

بهترین شبکه برای انتقال تتر باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

به صورت عمده انتظار داریم که بهترین شبکه برای معامله رمز ارز تتر (USDT)‌ دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  •  کارمزد پایین؛
  • امنیت بالا؛
  • سرعت مقیاس پذیری بالا؛
  • پشتیبانی صرافی‌ها و کیف پول ارزهای دیجیتال از آن شبکه.

در ادامه در مورد هر کدام از این ویژگی‌ها بیشتر توضیح خواهیم داد.

کارمزد پایین:

این ویژگی مخصوصاً برای افرادی که حجم معاملات بالایی دارند اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. همچنین وقتی کارمزدهای شبکه‌های بلاکچین مختلف را با یکدیگر مقایسه می‌کنیم متوجه خواهیم شد که فاصله چندین برابری نسبت به یکدیگر دارند. گاهی آنقدر این فاصله زیاد است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. به عنوان مثال ممکن است یک تراکنش در شبکه پالیگان با چند سنت، در شبکه بایننس اسمارت چین با حدود یک دلار و در همان زمان در شبکه اتریوم با حدود ۴۰ دلار انجام شود. این فاصله آنچنان زیاد است که حتی توجه هولدرها را نیز به خود جلب می‌کند.

امنیت بالا:

امنیت بالا در شبکه‌های بلاکچین می‌تواند به شکل‌های مختلف تعریف شود. مورد اول اینکه سرقت اطلاعات در شبکه صورت نگیرد، باگ‌های سیستمی منجر به اختلال در تبادل ارز نشود و تراکنش‌ها در شبکه پایدار باشد. یکی از ویژگی‌هایی که به صورت کلی می‌تواند روی امنیت شبکه تاثیر بگذارد میزان گسترده بودن و غیرمتمرکز بودن آن شبکه است. هر چه میزان نود، اعتبار سنج و ولیدیتورها بیشتر و گسترده‌تر باشند، امکان تسلط به اکثر این سیستم‌ها کار سخت‌تری خواهد بود. شبکه‌های بلاکچین مختلف از چند ده ولیدیتور شروع شده و می‌توانند چند صد، چند هزار یا چند صدهزار ولیدیتور ( مانند اتریوم) داشته باشند؛ در این صورت حمله به چنین شبکه بزرگی تقریبا محال خواهد بود.

سرعت مقیاس پذیری بالا:

خیلی مهم است که مبلغ شما بلافاصله به حساب طرف مقابل واریز شود، یک ساعت یا یک روز بعد واریز شود. همچنین در هنگام دریافت مبلغ از دیگران کندی بیش از حد شبکه می‌تواند آزاردهنده باشد؛ مخصوصاً برای کاربران تازه‌کار که تصور می‌کنند تراکنش با موفقیت انجام نشده و شاید داراییشان از دست رفته است. افرادی که می‌خواهند در لحظه معامله کرده و از نوسانات سود ببرند، حتی تصور معامله روی یک شبکه کند، دشوار به نظر می‌رسد.

پشتیبانی صرافی‌ها و کیف پول ارزهای دیجیتال از آن شبکه:

این موضوع خیلی مهم است که رمز ارز تتر را در شبکه‌ای بخرید که سایر صرافی‌ها و کیف پول‌های معتبر از آن پشتیبانی می‌کنند. در غیر این صورت امکان انتقال نخواهید داشت. به عنوان مثال رمز ارز تتر را در قبال کاری از یک فرد در خارج دریافت می‌کنید. آن رمز ارز تتر روی شبکه‌ای تعریف شده است که صرافی‌های ایران آن را پشتیبانی نمی‌کنند. بنابراین تبدیل کردن آن رمز ارز تتر به تومان و یا نقد کردن آن بسیار دشوار می‌شود. (برای تبدیل کردن آن باید از روش بریدج استفاده کنید و برای آن هم دوباره کارمزد بپردازید.)

مقایسه شبکه‌ها برای انتقال تتر

برای درک راحت‌تر موضوع نتیجه بررسی‌ها را در جدول زیر خلاصه کرده‌ایم:

نام رمز ارز سرعت کارمزد
اتریوم  ETH کند گران
اومنی OMNI بسیار کند گران
ترون  TRC20 سریع متوسط
بایننس اسمارت چین BEP20 سریع متوسط
آربیتروم  Arbitrum خیلی سریع ارزان
کوکوین شیرز  KCC خیلی سریع ارزان
اپتیمیزم   Optimism خیلی سریع ارزان
آوالانچ  Avalanche خیلی سریع متوسط
پالیگان  Polygon خیلی سریع خیلی ارزان

با نگاه به این بررسی خیلی سریع و به طور کلی متوجه شده‌اید که شبکه‌های قدیمی‌تر از نظر سرعت کندتر و از نظر کارمزد گرانتر هستند. هر چند که این شبکه‌ها امنیت بالایی داشته و شناخته شده‌تر هستند. در مقابل شبکه‌های جدیدتر را داریم که با سرعت بیشتر و کارمزد کمتر می‌توانند رمز ارز تتر (USDT)‌ یا هر ارز دیجیتال دیگری را منتقل کنند اما میزان امنیت آن‌ها گاهی مبهم بوده و یا فعلا اغلب صرافی‌ها از آن پشتیبانی نمی‌کنند.

مقایسه شبکه‌ها برای انتقال تتر

از کجا متوجه شویم که کدام شبکه برای ما مناسب‌تر است؟

برای دانستن این موضوع ابتدا وارد صرافی خود شوید. ما در این مقاله صرافی بالینکس را مثال می‌زنیم. پس از ورود به حساب کاربری، روی نام کیف پول‌ها در منو سمت راست تصویر کلیک کنید. رمز ارز تتر (USDT)‌ را در لیست بیابید. روی گزینه واریز کلیک کنید. شبکه‌هایی که صرافی شما از آن پشتیبانی می‌کنند در تب جدید نوشته شده است. حال می‌توانید این کار را در کیف پول و سایر حساب‌های خود انجام دهید تا ببینید کدام شبکه‌ها در بین حساب‌های مختلف مشترک هستند. بیشترین معامله را بهتر است در شبکه متداول‌تر انجام دهید تا دست شما برای مبادله با دیگران بازتر باشد.

در بررسی‌ها از صرافی‌های مختلف ایرانی و کیف پول‌های معتبر که کاربران ایرانی از آن استفاده می‌کنند، شبکه بایننس اسمارت چین و شبکه ترون بیش از دیگران پشتیبانی می‌شوند. هر چند که میزان پشتیبانی از شبکه اتریوم هم بالاست اما شبکه‌های ترون و بایننس اسمارت چین بسیار سریع‌تر و بسیار ارزان‌تر هستند. بنابراین اگر در ایران ساکن هستید این دو شبکه می‌توانند کاربرد بیشتری برای شما داشته باشند. البته اگر بخواهیم کمی دقیق‌تر باشیم معمولا شبکه ترون (TRON) با اختلاف کم، کارمزد شبکه پایین‌تری دارد.

آنچه که از مقاله بهترین شبکه برای انتقال تتر،  آموختیم:

در ابتدای این مقاله یاد گرفتیم که ارز دیجیتال تتر یک استیبل کوین است که روی شبکه‌های بلاکچین مختلفی عرضه شده است. سپس به این موضوع پرداختیم که به علت نیاز کاربران تازه کار تا حرفه‌ای در شبکه‌های بلاکچین مختلف باعث شده که شرکت  تتر لیمیتد توکن خود را در شبکه‌های بلاک چین مختلفی عرضه کند. این شبکه‌ها شامل پولکادات، امنی، اتریوم، بایننس اسمارت چین، سولانا، تون، تزوس، ایاس، آربیتروم، اپتیمیسم، الگوراند، کازماس، پالیگان، ترون و… هستند.

نکته‌ای که انتخاب این شبکه‌ها را  پیچیده‌ترمی‌کند این است که این شبکه‌ها از نظر ماهیت تفاوت‌های زیادی با یکدیگر دارند؛ از جمله اینکه از نظر سرعت مقیاس پذیری، کارمزد، امنیت و میزان پشتیبانی توسط صرافی معتبر و ارائه دهندگان خدمات کیف پول متفاوت هستند. ما به زبان ساده در یک جدول مجموعه‌ای از ویژگی‌های شبکه‌های بلاکچین مختلف را در کنار یکدیگر قرار دادیم تا بتوانید  از نظر ویژگی‌های مختلف آنها را با یکدیگر مقایسه کنید.  در پایان با گذاشتن این عوامل در کنار تجربه کاری، به این نتیجه رسیدیم که شبکه‌های ترون و بایننس اسمارت چین در مقایسه با سایرین دارای بیشترین سطح پشتیبانی هستند.  در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می‌توانید از پشتیبانی آنلاین و رایگان صرافی بالینکس استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا