Search
Close this search box.
مقالات

بهترین ولت برای نگهداری تتر + 12 کیف پول برای تتر 

رمز ارز تتر به عنوان یک استیبل کوین رتبه اول در بین سایر استیبل کوین‌ها را دارد. حجم معاملات ارز دیجیتال تتر (USDT) بسیار بالا بوده و سرمایه گذاران زیادی به خود جلب کرده است. ازاین‌رو طبیعی است که ولت های زیادی از تتر (USDT) پشتیبانی کنند. انتخاب بهترین ولت برای نگهداری تتر کار دشواری است؛ زیرا هر کدام از کیف پول‌های ارز دیجیتال، امکانات، مزایا و محدودیت‌های خاص خود را دارند. اگر شما هم مانند سایر سرمایه گذاران در انتخاب کیف پول مناسب برای نگهداری تتر دچار چالش شده‌اید، به شما پیشنهاد می‌کنیم در ادامه این مقاله با معرفی 12 کیف پول برای ارز دیجیتال تتر، با ما همراه باشید.

ولت یا کیف پول ارز دیجیتال چیست؟

کیف پول ارز دیجیتال به هر گونه ابزار فیزیکی یا نرم افزاری گفته می‌شود که به کاربران کمک می‌کند تا دارایی ارز دیجیتال خود را دریافت، ارسال یا نگه داری کنند. کیف پول های ارز دیجیتال در کنار وظیفه اصلی خود می‌توانند به کاربران خدمات دیگری مانند اتصال به صرافی، خرید و فروش، اتصال به برنامه‌های غیر متمرکز یا DApps، مشاهده قیمت‌های لحظه‌ای، نمودار تغییرات قیمت و… را فراهم کنند. همچنین کیف پول می‌تواند به فعالان بازار کریپتوکارنسی کمک کند تا با روش‌های مختلفی مانند استیکینگ و لندینگ از پس‌انداز خود برای کسب درآمد استفاده کنند. انواع کیف‌ پول ارز دیجیتال گاهی با نصب روی موبایل امکان دسترسی سریع و امن را می‌دهند. برخی از کیف پول‌ها حتی می‌توانند به صورت آفلاین دارایی سرمایه گذاران را حفظ کنند. تمام مواردی که تا این لحظه گفتیم در مورد انواع کیف پول مناسب برای رمز ارز تتر (USDT) صادق است.

ویژگی بهترین ولت برای نگهداری تتر

کیف پولی که بتواند دارایی رمز ارز تتر (USDT) شما را نگهداری کرده و رابط کاربری ایده‌آلی ارائه دهد، بهتر است دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  • امنیت بالا؛
  • پشتیبانی از انواع رمز ارز؛
  • هزینه خدمات؛
  • سرعت کارایی؛
  • رابط کاربری؛
  • سازگاری با انواع سیستم عامل؛
  • داشتن امکانات جانبی.

طبیعتا تمام مواردی که نام برده شد نمی‌تواند در حد عالی در یک ولت وجود داشته باشد؛ بلکه کیفیت متفاوتی از آن در کیف پول‌های ارز دیجیتال مختلف دیده می‌شود. در ادامه در مورد هر کدام از این ویژگی‌ها بیشتر صحبت خواهیم کرد.

امنیت بالا:

اولین انتظاری که از یک کیف پول داریم داشتن امنیت بالا است. کیف پولی که در برابر هک مقاوم بوده و همچنین امکان ارسال و دریافت پیام اسپم را به کاربران و برنامه‌های مرتبط ندهد. تیم پشتیبانی کیف پول در تعامل با انواع DEX و DApp، نحوه تعامل را بررسی کرده و در صورت مشاهده ریسک بالا در هر کدام، ارتباط خود را با آن اکوسیستم قطع کنند. امنیت اهمیت خاصی داشته و حفظ آن نیاز به توانمند بودن تیم توسعه و پشتیبانی دارد. 

 

پشتیبانی از انواع رمز ارز:

این ویژگی از یک سمت به این موضوع اشاره دارد که کیف پول شما از انواع رمز ارز تتر پشتیبانی کند. همان طور که می‌دانید رمز ارز تتر، روی شبکه‌های بلاکچین متعددی عرضه شده که هر کدام تحت قوانین و ضوابط خود، خرید و فروش می‌شوند. بنابراین یک ولت بهتر است از اکثر آن‌ها پشتیبانی کند. از طرف دیگر ممکن است شما در کنار رمز ارز تتر بخواهید در سایر ارزهای دیجیتال هم سرمایه گذاری کنید؛ بنابراین لازم دارید که کیف پول شما از سایر رمز ارزها هم پشتیبانی کند.

هزینه خدمات:

هزینه ارسال، دریافت، خرید، فروش، نگهداری، ایجاد اکانت و خرید کیف پول (سخت افزاری) می‌تواند در ولت های مختلف، کاملا متفاوت باشد. این هزینه در استفاده بلند مدت می‌تواند چشمگیر و قابل توجه باشد. طبیعتا پرداخت هزینه‌ها بابت کارمزد یا هر چیز دیگر می‌تواند باعث شود که استفاده از یک پلتفرم مقرون به صرفه باشد یا خیر.

سرعت کارایی:

سرعت کارایی می‌تواند در زمینه‌های مختلفی تعریف شود. از جمله سرعت نرم افزاری، سرعت تراکنش‌ها، سرعت در ارتباط با برنامه‌های غیر متمرکز و خدمات مختلف. هر چه سرعت کار با یک کیف پول بیشتر باشد، امکان خرید و فروش لحظه‌ای هم آسان‌تر خواهد شد.

رابط کاربری:

رابط کاربری یک کیف پول از جمله عواملی است که باعث می‌شود تحلیل‌گران یک کیف پول را به افراد تازه‌کار توصیه کنند یا خیر. هر چه محیط نرم افزاری یک ولت ساده‌تر باشد، می‌تواند کاربران جدید بیشتری را به خود جذب کند. چالش رابط کاربری برای مهندسان طراح، از آنجایی شروع می‌شود که در کنار اضافه کردن امکانات جدید باید محیط را همچنان ساده نگه دارند که کاربران با کمترین آموزش بتوانند بیشترین خدمات را دریافت کنند. در این بین کیف پول‌های گرم که روی موبایل نصب می‌شوند، عموما از سایر رقبا جلوتر هستند.

سازگاری با انواع سیستم عامل:

خیلی مهم است که کیف پول ارز دیجیتال شما از نرم افزار دستگاه‌های شما پشتیبانی کند یا خیر. امروزه اکثر کیف پول‌ها با سیستم عامل‌های ویندوز، اندروید، IOS و گاهی مک سازگاری دارند. اگر دستگاه هوشمند شما (گوشی، تبلت و…) دارای نرم افزارهایی غیر از موارد نام برده باشد، ممکن است کمی با چالش مواجه شوید. البته در این صورت می توانید از خدمات تحت وب استفاده کنید. یعنی در صورت امکان با مرورگر خود به کیف پول ارز دیجیتال وصل شوید.

داشتن امکانات جانبی:

همان طور که در توضیح کیف پول اشاره کردیم، ولت ها در کنار ارسال، دریافت و نگهداری ارز رمز ارز تتر یا سایر رمزها ارزها می‌توانند خدمات دیگری هم به شما ارائه دهند؛ مانند Swap، Exchange یا Bridg توسط انواع DApps. برخی از کیف پول‌ها امکان دریافت خدمات بازی مبتنی بر بلاکچین و اتصال به خدمات پیامرسان را هم دارا هستند. این امکانات گاهی می تواند آنقدر گسترده باشد که کاربران را برای استفاده از تعدادی امکانات، به یک کیف پول بکشاند.

انواع ولت برای نگهداری تتر

شما می‌توانید برای نگهداری از ارز دیجیتال تتر از انواع ولت زیر استفاده کنید:

  • کیف پول آنلاین (گرم یا هات)؛
  • کیف پول آفلاین (سرد یا کولد).

در ادامه به صورت مختصر هر کدام از این موارد را توضیح خواهیم داد.

کیف پول آنلاین (گرم یا هات):

به ولت‌های ارز دیجیتال که برای استفاده از آن، نیاز به اتصال به اینترنت باشد کیف پول آنلاین گفته می‌شود. این ولت‌ها خدمات خود را به صورت رایگان یا با کمترین هزینه به کاربران خود ارائه می‌دهند. قابلیت دسترسی بالایی داشته و اغلب رابط کاربری ساده تا متوسطی دارند. آنلاین بودن به این کیف پول‌های ارز دیجیتال کمک می‌کند تا در کنار نگهداری از دارایی کاربران، خدمات جانبی و کاربردی فراوانی ارائه دهند. در حال حاضر ولت های حرفه‌ای از رمز ارز تتر پشتیبانی می‌کنند. این ولت های گاهی امکان نصب روی موبایل را داشته و گاهی هم از طریق مرورگر و افزونه قابل استفاده هستند.

کیف پول آفلاین (سرد یا کولد):

به کیف پول‌های فیزیکی و سخت افزاری که برای نگهداری از ارزهای دیجیتال نیازی به اتصال به اینترنت ندارند، کیف پول آفلاین گفته می‌شود. عموما برای خرید سخت افزاری که بتواند از رمز ارز تتر یا سایر ارزهای دیجیتال شما نگه داری کند نیاز به مطالعه و تحقیق دارد. همچنین استفاده از این کیف پول‌ها هزینه بالاتری دربر داشته و کار با آن‌ها نیاز به آموزش و صرف وقت بیشتری دارد. مخاطبان این کیف پول‌ها معمولا افرادی هستند که دارایی قابل توجهی داشته و می‌خواهند دارایی خود را از محدوده فعالیت هکرها به صورت کامل خارج کنند. از آنجایی که کیف پول‌های آفلاین به شبکه متصل نیستند، پس امکان هک آنها نیز در این حالت وجود نداشته و دارای سطح امنیت بالاتری هستند. کیف پول‌های حرفه‌ای که در ایران به فروش می‌رسند عمدتا از رمز ارز تتر پشتیبانی می‌کنند؛ از جمله کیف پول لجر نانو و ترزور.

بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای نگهداری تتر

برای نگهداری امن از رمز ارز تتر می‌توانید از ولت‌های زیر استفاده کنید:

  • کیف پول تراست ولت (Trust Wallet)؛
  • کیف پول تتر ولت(Tether Wallet)؛
  • کيف پول متامسک (MetaMask)؛
  • کيف پول كوين‌ بيس ولت (Coinbase Wallet)؛
  • کیف پول بایننس ولت (Binance Wallet)؛
  • کیف پول اتمیک ولت (Atomic Wallet)؛
  • کیف پول ارز دیجیتال امنی ولت (Omniwallet)؛
  • کیف پول ارز دیجیتال اکسودوس (Exodus)؛
  • کیف پول مای اتر ولت (Myetherwallet)؛
  • کیف پول کوینومی (Coinomi)؛
  • کیف پول کریپتریوم ولت (Crypterium Wallet)؛
  • کیف پول نکسو (Nexo Wallet).

در ادامه در مورد معرفی هر کدام از این ولت‌های توضیحاتی را ارائه خواهیم داد.

کیف پول تراست ولت (Trust Wallet):

تراست ولت یکی از معروف‌ترین کیف پول‌های ارز دیجیتال آنلاین است که توانسته در سال‌های اخیر کاربران زیادی را از ایران جذب کند. تراست ولت به داشتن امنیت بالا در کنار رابط کاربری ساده شهرت دارد.

تراست ولت یکی از بهترین کیف پول ها برای نگهداری تتر

دارای تیم توسعه دهنده فعالی بوده که توانسته‌اند همواره از نظر امکانات جانبی، این کیف پول را بروز نگه دارند. تراست ولت به افراد تازه کار هم پیشنهاد می‌شود؛ هر چند که با اتصال به برنامه‌های غیر متمرکز، امکان مشارکت در لیکویید استیکینگ و دریافت سود از ارائه وام ارز دیجیتال به سایر کاربران را فراهم می‌کند. تراست ولت روی گوشی نصب شده و کلیدهای خصوصی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

کیف پول تتر ولت(Tether Wallet):

اگر به دنبال یک کیف پول اختصاصی برای ارز دیجیتال تتر هستید، می‌توانیم کیف پول تتر ولت را به شما پیشنهاد کنیم. این کیف پول قابلیت استفاده در موبایل و دسکتاپ را داشته و از امنیت بالایی برخوردار است.

کیف پول تتر ولت، دومین پیشنهاد برای کیف پول تتر برای تگهداری تتر های خود

این ولت توسط تیم توسعه دهنده رمز ارز تتر ساخته شده و فقط از این ارز پشتیبانی می‌کند. به شما امکان مشاهده موجودی، دریافت، ارسال و نگهداری از تتر را می‌دهد. مشکل این کیف پول پشتیبانی محدود و صرفا از رمز ارز تتر (USDT) است. رابط کاربری متوسطی داشته و تراکنش در آن کارمزد پایینی دارد.

کيف پول متامسک (MetaMask):

متامسک در همکاری با سایر نرم افزارهای غیرمتمرکز رتبه بالایی دارد. امکان اتصال به پلتفرم‌های مختلفی را داشته و از انواع ارز دیجیتال در کنار رمز ارز تتر پشتیبانی می‌کند.

کيف پول متامسک سومین جایگزین برای نگهداری تتر

از شبکه بلاکچین اتریوم و سایر شبکه‌هایی که با این شبکه سازگار هستند، پشتیبانی می‌کند. رابط کاربری خوبی داشته و دارای دسترسی‌های بالایی است. متامسک را می‌توان در کنار تراست ولت جز چند ولت شناخته شده جهان دانست. کاربران متامسک زیاد بوده و جحم تراکنش در آن بالا است. کلیدهای خصوصی در این ولت در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

کيف پول كوين‌ بيس ولت (Coinbase Wallet):

کيف پول كوين‌ بيس ولت هم امکان نصب روی گوشی را داشته و هم از طریق وب سایت امکان اتصال انواع دستگاه‌های هوشمند را به کاربران می‌دهد. کمپانی کوین بیس هم به عنوان توسعه دهنده این کیف پول، یکی از صرافی‌های شناخته شده در انواع تبادلات ارزهای دیجیتال است.

کوین بیس ولت چهارمین جایگزین برای نگهداری تتر

این ولت رابط کاربری خوبی داشته و در کنار رمز ارز تتر می‌توان تعداد بسیار زیادی از ارزهای دیجیتال را پشتیبانی کند. این کیف پول از ولت های بسیار امن محسوب می‌شود.

کیف پول بایننس ولت (Binance Wallet):

حتی اگر به تازگی وارد بازار کریپتوکارنسی شده‌اید حتما نام بایننس را شنیده‌اید. این شرکت پیشرو در زمینه خدمات صرافی بوده و دارای یکی از با ارزش‌ترین رمز ارزهای بازار کریپتوکارنسی است. خدمات این شرکت گسترده بوده و پس از ورود به هر ایده‌ای می‌تواند الگویی برای سایر شرکت‌ها باشد. بایننس ولت دارای امکان تراکنش سریع بوده و به کاربران حرفه‌ای امکان خرید و فروش لحظه‌ای را می‌دهد.

از طرف دیگر با به کارگیری سیاست استفاده از توکن بومی برای کارمزدها توانسته، کارمزد تراکنش را تا حد زیادی کاهش دهد. چند سال از برترین صرافی‌های ارز دیجیتال جهان بوده و سطح تراکنش در این اکوسیستم بالا است. کیف پول بایننس ولت دسترسی بالایی به امکانات خرید، فروش و سرمایه گذاری را برای کاربران فراهم می‌کند. 

کیف پول اتمیک ولت (Atomic Wallet):

یکی از کیف پول‌های با سابقه در بازار کریپتوکارنسی کیف پول اتمیک ولت است که از رابط کاربری نسبتاً ساده‌ای بهره می‌برد. یکی از ویژگی‌های مثبت اتمیک ولت، تیم پشتیبانی فعال آن است.

کیف پول اتمیک ولت کیف پول بعدی برای نگهداری تتر

این کیف پول قابلیت نصب روی سیستم عامل اندروید، ios ویندوز و مک را دارد؛ به این ترتیب می‌توانید با انواع دستگاه‌های هوشمند به آن دسترسی داشته باشید. همچنین این ولت از صرافی داخلی بهره می‌برد تا بتوانیم در آن انواع ارزهای دیجیتال را با یکدیگر خرید و فروش کنید. 

کیف پول ارز دیجیتال امنی ولت (Omniwallet):

نام این کیف پول برای کاربران قدیمی‌تر شناخته شده است. در کنار رمز ارز تتر از ارزهای بیت کوین و اتروم و… هم پشتیبانی می‌کند. از سیستم ساده‌ای بهره می‌برد و امکانات اولیه برای کاربران در دسترس است. دارای امنیت بالایی بوده و خدمات خود را با سرعت قابل قبولی ارائه می‌دهد.

کیف پول ارز دیجیتال اکسودوس (Exodus):

اکسودوس توانسته در سال‌های اخیر توجه کاربران حرفه‌ای را به خود جلب کند. این کیف پول در کنار امکانات بالا از انواع کیف پول سخت افزاری پشتیبانی کرده و به کاربران خود امکان خرید و فروش را با کمترین کارمزد می‌دهد. اکسودوس هم روی کامپیوتر وهم روی گوشی موبایل با سیستم عامل‌های اندروید و IOS در دسترس است.

کیف پول ارز دیجیتال اکسودوس

کیف پول مای اتر ولت (Myetherwallet):

کیف پول مای اتر ولت امکان دسترسی از طریق افزونه مرورگر را برای کاربران فراهم کرده و از امنیت بالایی برخوردار است. این کیف پول به سرمایه گذاران حرفه‌ای توصیه می‌شود زیرا قابلیت اتصال به کیف پول‌های سخت افزاری را هم دارد. کیف پول مای اتر ولت سرعت بالایی داشته و کلیدهای خصوصی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. اگر به استفاده از گوشی عادت دارید، این کیف پول نسخه موبایل را هم برای کاربران خود عرضه کرده است. رابط کاربری این ولت از مالتی بالانس برای جدا کردن رمز ارز برای مصارف روزانه و ارز دیجیتال پس‌انداز بهره می‌برد.

کیف پول کوینومی (Coinomi):

کیف پول کوینومی در کنار رمز ارز تتر از ارزهای دیجیتال زیادی پشتیبانی کرده و با سابقه درخشان خود، دارای امنیت بالایی است. امکان تراکنش در تعداد زیادی شبکه بلاکچین یعنی بیش از 100 شبکه را دارا بوده و IP کاربران خود را پنهان می‌کند. ازاین‌رو می‌تواند مبدا تراکنش‌ها را مخفی کند. کیف پول کوینومی روی انواع سیستم عامل‌های گوشی از جمله اندروید , IOS و همچنین روی سیستم عامل‌های ویندوز و مک در دسترس است.

کیف پول کریپتریوم ولت (Crypterium Wallet):

کیف پول کریپتریوم ولت با استفاده از سیستم عامل‌های موبایل از جمله اندروید , IOS و همچنین روی کامپیوتر در دسترس کاربران قرار دارد. این ولت می‌تواند خدمات اصلی کیف پول از جمله دریافت، ارسال و نگهداری از انواع ارزهای دیجیتال در کنار رمز ارز تتر (USDT) را برای شما فراهم کند. اغلب ارزهای دیجیتال شناخته شده توسط کیف پول کریپتریوم ولت پشتیبانی می‌شوند.

کیف پول نکسو (Nexo Wallet):

کیف پول نکسو به کاربران این امکان را می‌دهد که کنترل کلیدهای خصوصی خود را در اختیار داشته باشند. روی گوشی موبایل در دسترس بوده و این امکان را برای کاربران خود فراهم می‌کند که در سرمایه گذاری و کسب درآمد با ارزهای دیجیتال فعالیت داشته باشند. پس اگر قصد هولدینگ و سرمایه گذاری را دارید این کیف پول گزینه مناسبی است اما برای برداشت ارز سرعت بالایی ندارد.

آنچه که از مقاله بهترین ولت برای نگهداری تتر آموختیم:

در ابتدا معنی کیف پول ارز دیجیتال را معرفی کردیم و پس از آن ویژگی بهترین ولت برای نگهداری تتر (USDT) را بررسی کردیم که شامل: امنیت بالا، پشتیبانی از انواع رمز ارز، هزینه خدمات، سرعت کارایی، رابط کاربری، سازگاری با انواع سیستم عامل، داشتن امکانات جانبی بود. به صورت مختصر در مورد کیف پول‌های آنلاین و آفلاین توضیح دادیم و در ادامه بهترین کیف پول‌ها را برای ارز دیجیتال تتر معرفی کردیم که شامل کیف پول تراست ولت (Trust Wallet)، تتر ولت(Tether Wallet)، متامسک (MetaMask)، كوين‌ بيس ولت (Coinbase Wallet)، بایننس ولت (Binance Wallet)، اتمیک ولت (Atomic Wallet)، امنی ولت (Omniwallet)، اکسودوس (Exodus)، مای اتر ولت (Myetherwallet)، کوینومی (Coinomi)، کریپتریوم ولت (Crypterium Wallet) و کیف پول نکسو (Nexo Wallet) می‌شدند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا