Search
Close this search box.
مقالات

ترون چیست؟ راهنمای بلاک چین ترون و ارز دیجیتال ترونیکس

ترون (Tron) یک شبکه مبتنی بر تکنولوژی بلاک چین است که می‌توان در آن بر روی رمز ارزی به نام ترونیکس (TRX) سرمایه‌گذاری کرد. رمز ارز ترون در سال‌های اخیر توانسته رشد چشمگیری داشته باشد و به گروه ۱۵ رمز ارز محبوب جهان بپیوندد. ترون با سیاست شفافیت در گروه پشتیبانی خود توانسته اعتماد بسیاری را جلب کرده و در ایران هم به یک ارز دیجیتال شناخته شده تبدیل شود.

هرچند که می‌توان برای ترون آینده روشنی را متصور شد اما ترید در این رمز ارز متفاوت از بیت کوین است. بنابراین برای سرمایه‌گذاری روی آن ابتدا لازم است اطلاعات کافی در مورد ترون، ترونیکس، سیاست‌ها و قوانین آن بدانید.

ارز دیجیتال ترون چیست؟

در واقع ترون (Tron) نام ارز دیجیتال نیست بلکه نام یک شبکه غیرمتمرکز مبتنی بر تکنولوژی بلاک چین است که در آن خدماتی مانند: پیام رسان، انتقال فیلم، استریم، گیم آنلاین و اشتراک گذاری محتوا انجام می‌شود. حال این شبکه غیر متمرکز (DApps) در کنار این خدمات، یک ارز دیجیتال بومی به نام ترونیکس را در خود جای داده است. بنابراین ترون نام شبکه بلاکچین و ترونیکس (TRX) نام واحد ارزی آن است.

معرفی بلاک چین Tron و ارز TRX

با وجود حقیقتی که در بالا گفته شد، به صورت عمده در بازار و صرافی‌ها از نام ترون به عنوان واحد ارزی یاد می‌شود. اگر دقت کرده باشید در کنار نام ترون از عبارت (TRX) استفاده می‌شود که مخفف نام ترونیکس است. در ادامه با مطالعه مفهوم ترونیکس بیشتر به ماهیت آن پی می‌برید.

ترونیکس چیست؟

ترونیکس (TRX) نام یک ارز دیجیتال مبتنی بر شبکه بلاک چین ترون است. این رمز ارز به نام ارز دیجیتال ترون نیز شناخته می‌شود. بنابراین وقتی نام ترون را در لیست صرافی‌ها مشاهده کردید به معنی ارز دیجیتال ترونیکس است.

تاریخچه ارز دیجیتال ترون

نام ترونیکس ابتدا در سال ۲۰۱۷ شنیده شد؛ البته در آن زمان صرفا یک توکن با استاندارد ERC-20 روی شبکه اتریوم تعریف شده بود و ماهیت مستقلی نداشت. پس از گذشت یک سال یعنی در ماه مه سال ۲۰۱۸ به عنوان یک ارز دیجیتال مستقل روی شبکه بلاک چین ترون معرفی شد. پس از آن شرکت اقدام به جمع آوری و خرید توکن‌هایی با استاندارد ERC-۲۰ روی شبکه اتریوم کرد که در نهایت منجر به حذف تدریجی آن و گسترش ترونیکس به عنوان واحد ارزی مستقل شد. امروزه آنچه که در صرافی‌ها با نام ارز دیجیتال ترون یا تورونیکس خرید و فروش می‌شود همان ارز دیجیتال مستقل و مبتنی بر شبکه ترون است.

خالق ارز دیجیتال ترونیکس فردی کارآفرین از کشور چین به نام جاستین سان است. او که متولد و بزرگ شده‌ی شهر پکن اما با اصالتی سنگاپوری بود، مراحل تکمیلی تحصیلات خود را در آمریکا گذراند. امروزه نام جاستین سان و ترون به یکدیگر گره خورده است. او در شبکه‌های مختلف و حتی سایت رسمی ترون اقدام به معرفی خود و برندسازی نام خود کرده است. با این کار به یک شخصیت برجسته و شناخته شده در چین و بسیاری از کشورهای جهان شد. او با این سیاست توانست ترون را به داشتن یک مدیریت شفاف با تیمی حرفه‌ای معرفی کند. البته که این سیاست موفق بود و منجر به هجوم سرمایه و بیش از ده برابر شدن ارزش آن در چند سال شد.

تیم تشکیل دهنده ترون چیست؟

جاستین سان با همکاری چند شرکت و گروه متخصص در زمینه رمز ارز و آی تی در کشورهای چین، سنگاپور و آمریکا اقدام به ایجاد شبکه ترون و شرکت Tron Foundation کرد. سپس چند دفتر مرکزی در چین و آمریکا از جمله شهرهای پکن و سانفرانسیسکو تاسیس کرد. همچنین با ایجاد چند گروه پشتیبان از نخبگان ارز دیجیتال در سئول و توکیو اقدام به گسترش رمز ارز خود کرد.

تیم تشکیل دهنده رمزارز TRX

گروه توسعه دهنده رمز ارز شبکه ترون توانستند با حفظ مفهوم ارز دیجیتال اصلاحات گسترده‌ای را در چگونگی ماهیت آن ایجاد کنند. هرچند که ترون هم مانند بیت کوین یک ارز دیجیتال محسوب می‌شود اما به لحاظ سیاست و قوانین متفاوت از آن بوده و سرعت تراکنش بسیار بالاتری دارد.

سان ایده اصلی این ارز و شبکه آن را با کمک فردی به نام لوشن چن اجرا کرد. چون فردی بسیار ماهر در زمینه آی‌تی است که تجربه کار در شرکت‌های بزرگ و مشهوری مانند علی بابا را در کارنامه خود دارد. علاوه براین دو نفر، تیم فنی ترون بیش از ۱۰۰ عضو دارد که هر کدام در کشورهای مختلف در حال فعالیت و همکاری در بنیاد ترون (Tron Foundation) با یکدیگر هستند.

معماری شبکه ترون چیست؟

شبکه ترون برای ذخیره سازی ثبت بلاک‌ها و گرفتن همکاری کاربران جدید از معماری سه لایه استفاده می‌کند. این سه لایه توسط تیم تشکیل دهنده ترون بهینه سازی شده تا عملکرد بهتری داشته باشد. لایه‌های معماری شبکه ترون با نام‌های زیر شناخته می‌شوند:

  • لایه هسته (Core Layer)؛
  • لایه ذخیره سازی (Storage Layer)؛
  • لایه برنامه (Application Layer).

در ادامه هر کدام از موارد بالا را به صورت مختصر توضیح خواهیم داد.

لایه هسته (Core Layer):

لایه هسته چندین کار اساسی را انجام می دهد که پایه و اساس پروتکل زیربنایی شبکه بلاک چین ترون است. یکی از وظایف اصلی آن، هدایت اجماع نوآورانه برای افزودن بلوک‌های جدید به زنجیره است. این سیستم از پیشرفته‌ترین معماری اجماع Delegated Proof of Stake با نام اختصاری DPoS الهام گرفته شده است. این لایه همچنین بر مدیریت حساب‌ها و قراردادهای هوشمندی که در سیستم ایجاد می‌شوند، نظارت می‌کند.

زبان برنامه نویسی سالیدیتی (Solidity) به عنوان زبان قرارداد هوشمند پایه، برای اکوسیستم بلاک چین انتخاب شده است. زبان برنامه نویسی سالیدیتی که پیشتر مخصوص اتریوم بود تنها زبان موجود در این شبکه نیست و بعدها جاوا نیز به آن اضافه شد. علت استفاده از زبان سالیدیتی توانایی آن برای ایجاد و نگهداری برنامه های غیرمتمرکز (dApps) به سادگی و کارآمدی بیشتر بود.

لایه ذخیره سازی (Storage Layer):

لایه ذخیره‌سازی با شبکه ترون بهینه‌سازی شده است تا نیازهای پیچیده ذخیره‌سازی داده را در معماری بلاک چین فراهم کند. این داده‌ها به چندین میلیون بلاک‌های اطلاعاتی در ۲۴ ساعت رسیده که نیاز به سرعت بالایی دارند. از طراحی این لایه به عنوان یک سیستم ذخیره سازی داده‌های توزیع شده، استفاده می‌شود تا سطح بالایی از ثبات و امنیت را ارائه دهد.

لایه برنامه (Application Layer):

لایه برنامه که با نام لایه کاربردی نیز شناخته می‌شود، برای کمک به مهندسان نرم افزار در تعامل موثر با اکوسیستم ترون طراحی شده است. از آنجایی که بلاک چین ترون دارای سیستم قرارداد هوشمند داخلی است، پتانسیل بالایی برای پشتیبانی از برنامه های کاربردی جدید ساخته شده در پلت فرم خود دارد. حتی در حال حاضر، بلاک چین ترون از تعداد زیادی کیف پول و dApp پشتیبانی می کند.

مزایا و معایب ارز دیجیتال ترون

ترون یک ارز دیجیتال است که مزایا و معایب خاص خود را دارد. از جمله مزایا می‌توان به هزینه کمتر تراکنش، سرعت بالا، قابلیت برنامه‌نویسی قراردادهای هوشمند و امکان توسعه اکوسیستم بزرگ اشاره کرد. همچنین، سرعت بالا در پردازش تراکنش‌ها و امکان برنامه‌نویسی قراردادهای هوشمند، برنامه‌های کاربردی بسیاری را بر روی بلاکچین ترون فراهم می‌کند. اما معایب ترون نیز وجود دارد. برخی از معایب آن شامل مشکلات مقیاس‌پذیری در گذشته و وابستگی به بلاکچین اتریوم است. این معایب ممکن است برخی محدودیت‌ها را در استفاده از ترون ایجاد کنند. در ادامه به بررسی کامل مزایا و معایب ارز دیجیتال ترون می پردازیم.

مزایا ارز دیجیتال ترون چیست؟

علت آنکه ترون توانسته از بین انبوهی از رمز ارزها، سرعت پیشرفت بالایی داشته باشد و بتواند اعتماد بسیاری را به خود جلب کند، وجود مزایای خاص این شبکه بلاک چین است که در ادامه تعدادی از این موارد را نام می‌بریم:

  • سرعت پردازش شبکه ترون بسیار بالا بوده و هم اکنون قابلیت پردازش بیش از ۲۰۰۰ تراکنش در هر ثانیه را دارد. این مزیت قابلیت گسترش استفاده از ترونیکس، برای انجام تراکنش‌های روزانه را دارد.
  • از نظر کارمزد نقل و انتقال بسیار ارزان‌تر از سایر ارزهای دیجیتال است.
  • تیم پشتیبانی ترون شامل مهندسین و متخصصین با تجربه سایر شرکت‌های پیشرفته در این حوزه هستند.
  • دارای پلتفرمی با معماری نوین و امنیت بسیار بالایی است.
  • حجم مبادلات و کوین‌های در گردش در شبکه ترون بسیار بالا است. این امر باعث می‌شود تا بتوانید به سرعت در شرایط صعودی و نزولی بازار خرید و فروش سودمندی داشته باشید.
  • پلتفرم شبکه ترون در زمینه انواع محتوای سرگرم کننده، پیام رسان، ویدئو، شبکه‌های اجتماعی، نمایش فیلم و گیم آنلاین در حال گسترش است. این امر باعث افزایش استفاده از ارز دیجیتال ترونیکس می‌شود. همچنین انواع برنامه DApps یا برنامه‌های توزیع شده را می‌توان نام برد که نیازی به مدیریت مرکزی ندارند.
  • امکان ارتباط با سایر شبکه‌های بلاک چین را به کاربران می‌دهد که این ویژگی توانسته اکوسیستم آن را گسترده‌تر و اجتماعی‌تر کند.
  • ترون در کنار افزایش قیمت در طول چند سال اخیر دارای ثبات قیمتی نسبتا پایداری است که این امر پیش‌بینی آن را آسان‌تر کرده است.
  • با شبکه ترون می‌توان دارایی‌های دیجیتال متنوعی را تهیه کرد که این امر باعث افزایش نیاز کاربران به استفاده از ترونیکس می‌شود.
بررسی مزایای بلاک چین Tron و ارز TRX

از جمله سیاست‌های شبکه توسعه دهنده ترون این بوده است که برای افزایش ارزش و حجم تبادلات ترونیکس سعی کنند تا نیاز بازار و کاربران را به آن افزایش دهند. یعنی به جای محدود کردن عرضه، تقاضای آن را چندین برابر کنند تا این واحد پولی دیجیتال بتواند در اختیار تعداد افراد بیشتری قرار گیرد.

معایب ارز دیجیتال ترون

رمز ارز ترون در کنار مزایای متعدد و منحصر به فردی که دارد، دارای ویژگی‌هایی است که برخی آن را از موانع پیشرفت این رمز ارز برمی‌شمارند. این معایب شامل موارد زیر هستند:

  • یکی از سیاست‌های شبکه ترون که برای سرمایه‌گذاران قدیمی آن چندان مطلوب نیست، بالا بودن عرضه ترونیکس است. در حال حاضر حدود ۸۷ میلیارد ترونیکس عرضه شده است که در مقایسه با حدود ۱۹ میلیون بیت کوین عدد بسیار بالایی محسوب می‌شود. البته با این وجود میانگین قیمت ارز دیجیتال ترون افزایشی بوده است.
  • در حال حاضر حدود نیمی از توکن‌های ارز دیجیتال شبکه ترون در دست تعداد افراد یا شرکت‌های محدودی است. این شرایط روی قیمت ترید ترونیکس موثر بوده و کنترل خرید و فروش آن را محدود به افرادی خاص می‌کند.
  • ترونیکس همچنان با نوسانات ارزی بیت کوین دچار تنش شده و نتوانسته خود را به صورت کامل از زیر سایه تجارت بیت کوین خارج کند.

در کنار موارد نام برده شده در بالا شبکه ترون همچنان در حال بروزرسانی و گسترش است. ترون هنوز نتوانسته به ثبات و آن پتانسیلی که انتظار می‌رود برسد. در مورد این مسئله در تیتر آینده ترون بیشتر صحبت خواهیم کرد.

امنیت ارز ترون

بنیاد ترون برای افرادی که با استفاده از نرم‌افزار باگ باونتی (Bug Bounty) باگ‌های شبکه ترون را گزارش می‌دهند، پاداشی در نظر گرفته است. به‌این‌ترتیب با استفاده از افراد متخصص در کل دنیا به سرعت باگ‌های خود را پوشش می‌دهد.

بررسی امنیت شبکه ترون

شبکه ترون از مکانیزم اجماع اثبات سهام یا DPOS استفاده می‌کند که هر ۶ ساعت یکبار توسط رای دهندگانی که به تعداد بیشتری توکن خود را قفل کرده‌اند، انجام می‌شود. شبکه بلاک چین ترون شامل تعداد زیادی گره یا نود بوده که گسترده بودن و منعطف بودن این شبکه امکان هک آن را کاهش می‌دهد.

بهترین کیف پول ترون

لازمه ترید در ارز دیجیتال ترون داشتن اطلاعات کافی در رابطه با کیف پول مناسب و انتخاب درست آن است. به زبان ساده کیف پول‌هایی که آنلاین هستند کیف پول گرم (Hot wallet) و کیف پول‌هایی که آفلاین هستند کیف پول سرد (Cold wallet) گفته می‌شود. کیف پول آنلاین به صورت کیف پول موبایلی، کیف پول دسکتاپ و کیف پول تحت وب است . کیف پول آفلاین هم شامل کیف پول سخت افزاری است.

کیف پول موبایل مناسب ترون

کیف پول‌های موبایلی که از ترون پشتیبانی می‌کنند به شرح زیر هستند:

  • تراست والت (Trust Wallet): یکی از معروف‌ترین کیف پول‌های مناسب ترون، کیف پول تراست والت است. یکی از علت‌های شهرت آن تنوع بالایی از رمز ارزهایی است که در کنار ترون پشتیبانی می‌کند. کلید خصوصی شما نه در سرور بلکه در گوشی شما ذخیره خواهد شد و فقط در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.
  • ترون‌والت (TronWallet): یکی از کیف پول‌ها که خدمات تخصص روی پروتکل بلاک چین ترون ارائه می‌دهد ترون والت است که دارای خدماتی همچون رای دادن، فریز کردن و غیر فریز کردن را به همراه ایجاد رمز و تشکیل چندین کیف پول در اختیار کاربران شبکه ترون قرار می‌دهد.

تعداد کیف پول‌هایی که از ترون پشتیبانی می‌کنند بیش از این تعداد است و ما صرفا تعدادی از امن‌ترین را معرفی کردیم.

کیف پول دسکتاپ مناسب ترون

چند مورد از امن‌ترین کیف پول مناسب ترون با رابط کاربری حرفه‌ای به شرح زیر هستند:

  • اکسودوس (Exodus): این کیف پول در کنار ترون از تعداد بسیار زیادی رمز ارز دیگر پشتیبانی می‌کند. همچنین دارای نرم‌افزارهای متعدد و سازگار با سیستم عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس است. اکسودوس دارای پشتیبانی، رابط کاربری بسیار آسان و دانلود رایگان است.
  • ورکوین والت (Evercoin Wallet): این کیف پول که پیشتر در زمینه نرم‌افزار موبایل فعال بود این بار در عرصه معرفی کیف پول مبتنی بر سیستم عامل ویندوز و لینوکس، با موفقیت ظاهر شده است.

کیف پول‌های دسکتاپ معمولا توسط افراد حرفه‌ای که خواهان امکانات تخصصی‌تر با نمایشگر بزرگ‌تر هستند استفاده می‌شود.

کیف پول تحت وب مناسب ترون

کیف پول‌هایی که می‌توانید با مرورگر خود وارد آن شوید به شرح زیر هستند:

  • تراست والت (Trust Wallet): تراست والت که در رابط کاربری راحتی بوده و می‌توانید سریع به محیط آن مسلط شوید. همچنین در حفظ سرمایه دارای امنیت بالایی است.
  • اینداکوین (Indacoin): کیف پول اینداکاین که در زمینه نرم‌افزار گوشی نیز فعالیت دارد، توانسته در مدت کم حضور خود توجه برخی از کاربران را به خود جلب کند. رابط کاربری بسیار راحتی داشته اما با وجود این‌که امن به نظر می‌رسد برای نظر قطعی، نیاز به زمان بیشتر است.

کیف پول تحت وب به شما این امکان را می‌دهد که از طریق مرورگر در هر دستگاه هوشمندی، بتوانید به کیف پول خود دسترسی داشته باشید.

کیف پول سخت افزاری مناسب ترون

این کیف پول‌ها از ترون پشتیبانی کرده و برای استفاده دارای نرم افزارهای کمکی هستند.

  • کیف پول سرد الیپال (Ellipal Cold Wallet 2.0): این کیف پول به لحاظ رابط کاربری، در ابتدا کمی پیچیده به نظر می‌رسد. از سیستم لاگین دو مرحله‌ای پشتیبانی کرده و با سیستم عامل‌های اندروید و IOS هماهنگ است.
  • لجر نانو ایکس (Ledger Nano X): دارای نرم افزارهای بسیار امنی بوده که از سیستم عامل‌های ویندوز، لینوکس، اندروید و Mac OS پشتیبانی می‌کند. این دیوایس در بین کاربران حرفه‌ای ایران محبوبیت بالایی دارد. رابط کاربری نسبتا آسانی داشته و امنیت آن بالا است.

به جز موارد نام برده، تعداد زیادی کیف پول ارز دیجیتال وجود دارد که از ترون پشتیبانی می‌کنند. برخی از آن‌ها به علت سابقه کم هنوز آزمایش خود را پس نداده و نمی‌توانیم از آن‌ها تحلیل کاملی داشته باشیم. اگر علاقه‌مند هستید که اطلاعات بیشتری درباره‌ی کیف پول ارز دیجیتال کسب کنید، می توانید مقاله‌ی کیف پول ارز دیجیتال چیست؟ را مطالعه کنید؛ در این مقاله به معرفی بهترین کیف پول ارز دیجیتال (Wallet) می‌پردازیم.

پیش بینی آینده ترون

با توجه به آنچه که از گذشته ارز دیجیتال ترون مشاهده می‌شود، ترونیکس به صورت تدریجی به بازار عرضه خواهد شد از طرف دیگر انتظار می‌رود که قیمت آن با یک شیب ملایم همچنان افزایش پیدا کند. با توجه به تعداد ترونیکس موجود در بازار کریپتوکارنسی، نمی‌توان انتظار داشت که این رمز ارز همانند بیت کوین انفجار قیمت را تجربه کند.

افزایش قیمت ترون در آینده ممکن است؟

در مجموع سرمایه‌گذاری روی ترون برای افراد محافظه‌کار مناسب است. یعنی افرادی که تمایل دارند با ریسک کمتر روی کوین‌هایی با ثبات بیشتر سرمایه‌گذاری کنند.

تحلیل و بررسی قیمت ترون

قیمت ترون در این لحظه 0.1162 دلار، جمع ارزش بازار ۱۰ میلیارد دلار و کوین عرضه شده به تعداد ۸۷ میلیارد است. با توجه به نمودار تکنیکال ترونیکس به طور میانگین روند افزایشی را در پیش داشته است. ارز دیجیتال ترون با اینکه در ماه فوریه 2024 یک روند صعودی جدی داشت اما با توجه به تحلیل‌ها دوباره به خط افزایشی با ثبات خود برگشت.

کاربردهای ترون

همانطور که ترون با هدف تمرکز زدایی و ایجاد منصفانه دارایی‌های دیجیتال تشکیل شده است، سعی کرده تا با کنار زدن واسطه‌ها، بستری را فراهم کند تا تولید کنندگان محتوای دیجیتال بتوانند به صورت مستقیم به خریداران این بازار، تولیدات دیجیتال خود را بفروشند. به‌این‌ترتیب بازار انواع تولیدات دیجیتال از جمله اپلیکیشن، بازی و محتواهای ویدیویی از انحصار چند شرکت‌ خاص خارج شود؛ در ادامه با اضافه شدن تولید کنندگان محتوا و خریداران آن به این شبکه نیاز به وجود ارز دیجیتال معتبری بود که بتواند در این شبکه فعالیت کند. ترونیکس می‌تواند در شبکه بلاکچین ترون، تمامی فرایند خرید و فروش را تسهیل کند.

چگونه ارز دیجیتال ترون (TRX) را بخریم؟

شما می‌توانید با ثبت نام کردن در سایت بالینکس در یک فضای امن برای خود یک کیف پول تشکیل دهید. سپس اقدام به خرید ترون با استفاده از ریال و کارت‌های عضو شبکه شتاب کنید. تعرفه نگهداری از رمز ارز در سامانه بالینکس رایگان است.

اگر علاقه‌مند به خرید و یا بررسی ارز دیجیتال ترون (TRX) هستید، می توانید خرید ترون، فروش ترون، قیمت ترون، نمودار ترون را در سایت بالینکس بررسی کنید.شما می‌توانید قیمت لحظه‌ای و نمودار تغییر قیمت ترون را مشاهده کرده و از مقالات آموزشی و اخبار بروز کریپتوکارنسی با خبر شوید.

صرافی ارز دیجیتال بالینکس، یکی از معتبرترین صرافی‌های ایرانی ارز دیجیتال است که در حال حاضر به طیف وسیعی از معامله‌گران در حال خدمات دهی است. فرایند احراز هویت در این صرافی کمتر از ۵ دقیقه زمان می‌برد و شما می‌توانید با ثبت نام در بالینکس، ترون ارزان را با بالاترین سرعت و امنیت خریداری کنید.

آیا استخراج ترون امکان‌پذیر است؟

خیر. فرایند استخراج یا ماینینگ مربوط به ارزهای دیجیتالی است که از الگوریتم اثبات کار (POW) استفاده می‌کنند. در حالی که ترون از گواه اثبات سهام نمایندگی شده یا DPOS که زیر مجموعه اجماع اثبات سهام (POS) است بهره می‌برد. همانطور که پیشتر در قسمت امنیت گفتیم کاربران می‌توانند با استیک رمز ارز (قفل کردن)، با استفاده از سهام خود ۲۷ نماینده را انتخاب کنند و به عنوان نود اعتبارسنجی پاداش دریافت کنند. بنابراین ترون استخراج نمی‌شود بلکه می‌توان آن را خرید یا با فعالیت در برخی سایت‌ها، بازی‌های آنلاین و دریافت پاداش به دست آورد. اگر قصد استخراج ارز‌های دیجیتال را دارید حتما مقاله استخراج کوین در ارز دیجیتال چیست؟ را مطالعه کنید

آنچه که از مقاله ترون چیست، آموختیم:

بنیاد ترون با به کارگیری رمز ارز بومی خود به نام ترونیکس توانسته بستری امن و با سرعت بالا برای خرید و فروش انواع محتوای دیجیتال و ترید ارز دیجیتال فراهم کند. ترون از گواه اثبات سهام نمایندگی شده یا DPOS بهره برده و نوعی اکوسیستم غیرمتمرکز و مبنی بر رای کاربران بهره می‌برد. ارز دیجیتال ترون در سال اخیر ثبات قیمتی بیشتر و روند افزایشی ملایمی را پشت سر گذاشته است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا