قیمت اتریوم | تغییرات لحظهای Ethereum (ETH) در بازار
قیمت اتریوم
اتریوم یکی از قدرتمندترین ارزهای موجود در بازار است. این ارز با هدف رفع مشکلات بیت کوین و بهبود مقیاسپذیری بلاک چین راهاندازی شد. اتریوم دارای شبکه بلاک چین اختصاصی است و با عملکرد فوقالعادهای که دارد به عنوان یک ستون مستحکم برای کریپتو در نظر گرفته میشود. ارز دیجیتال اتریوم با نماد اختصاری ETH نمایش داده میشود و کارایی بسیار زیادی دارد. این ارز به عنوان ملکه ارزهای دیجیتال شناخته میشود و سالها است که رتبه دوم بازار را در اختیار دارد. با بررسی قیمت اتریوم و عوامل موثر بر قیمت ETH میتوانید روند آینده این ارز را تشخیص داده و به صورت هوشمندانه روی اتریوم سرمایهگذاری کنید.
اتریوم چیست؟
اتریوم یک شبکه بلاک چین غیرمتمرکز است که در سال 2015 راهاندازی شده است. شبکه منبع باز اتریوم به عنوان یکی از ستونهای اصلی دنیای کریپتو به شمار میرود. اتریوم به صورت مستقل فعالیت میکند و هیچ وابستگی به دولت ندارد. این شبکه محیطی ایدهآل برای توسعهدهندگان فراهم کرده است تا بتوانند برنامههای غیرمتمرکز (dApps) را به راحتی ایجاد کنند و توسعه دهند.
اتریوم از انعطافپذیری بالایی برخوردار است و از قراردادهای هوشمند پشتیبانی میکند. بهرهمندی از این ویژگی سبب میشود که شرکتها و موسسات مختلف خواهان همکاری با این شبکه قدرتمند باشند. اتریوم برای پیشبرد اهداف خود از ارز دیجیتال اتر با نماد اختصاری ETH استفاده میکند. ارز دیجیتال اتریوم محبوبیت بالایی بین معاملهگران دارد و به عنوان یک دارایی ارزشمند و آینده دار شناخته میشود.
تاریخچه قیمت اتریوم
ارز دیجیتال اتریوم با نماد اختصاری ETH در تاریخ 27 جولای 2015 با قیمت 2.83 دلار به بازار عرضه شده است. این ارز جذاب از همان ابتدا مورد توجه معاملهگران قرار گرفت و توانست خیلی زود به اوج برسد. اتریوم در تاریخ 8 ژانویه 2018، قیمت 1158 دلار را ثبت کرد و همه را شگفتزده کرد. این تازه شروع مسیر رشد اتریوم بود، چرا که این ارز قدرتمند در تاریخ 8 نوامبر 2021 توانست سقف تاریخی خود یعنی 4620 دلار را ثبت کند.
در ادامه اتریوم در یک روند نزولی بزرگ قرار گرفت و فاصله زیادی با سقف تاریخی خود ایجاد کرد. قیمت اتریوم فراز و نشیبهای زیادی پس از این بازه داشته است. چندین بار هم توانست تا نزدیکی 4 هزار دلار برسد ولی موفق به شکست سقف تاریخی خود نشد. در حال حاضر قیمت لحظه ای اتریوم برابر با 3334 دلار است و با مارکت کپ 401 میلیارد دلار در رتبه 2 بازار قرار دارد.
چه عواملی بر قیمت اتریوم تاثیرگذار هستند؟
قیمت ارز دیجیتال اتریوم از زمان پیدایش خود نوسان قیمتی زیادی را تجربه کرده است. این موضوع باعث میشود که اتریوم در بلند مدت سود دهی خوبی برای هولدرها به همراه داشته باشد. پس اگر شما هم به سرمایهگذاری روی اتریوم علاقهمند هستند باید عوامل تاثیرگذار بر قیمت آن را بدانید. این کار به شما کمک میکند که دید بهتری نسبت به ETH داشته باشید و در خرید اتریوم موفق عمل کنید. در حالت کلی عوامل موثر بر قیمت اتریوم عبارت اند از:
- میزان عرضه و تقاضا
- دامیننس اتریوم
- فعالیت نهنگهای اتریوم
- اخبار بازار
- تغییرات سیاسی و اقتصادی در دنیا
- حجم معاملات
- تغییر قوانین مربوط به ارزهای دیجیتال
اتریوم (Ethereum) چگونه کار می کند؟
اتریوم (Ethereum) بزرگترین شبکه بلاک چین دنیا است که قراردادهای هوشمند به عنوان پایههای اصلی آن شناخته میشوند. این پلتفرم غیرمتمرکز از الگوریتم اثبات سهام برای تایید و پردازش تراکنشهای خود استفاده میکند. برخلاف الگوریتم اثبات کار، الگوریتم اثبات سهام راحتی بیشتری برای اتریوم به همراه داشته و به بهبود مقیاسپذیری آن کمک کرده است.
شبکه بلاک چین اتریوم به کاربران و توسعهدهندگان این امکان را میدهد که بتوانند از قراردادهای هوشمند استفاده کنند و تراکنشهای خود را با سرعت بالا ثبت کنند. همه افراد بدون داشتن زبان برنامه نویسی نیز میتوانند نسبت به ایجاد برنامههای غیرمتمرکز اقدام کنند. تمام عملیات درون شبکه بلاک چین اتریوم به کمک ماشین مجازی اتریوم یا EVM انجام میشود. این ماشین مجازی همانند یک رایانه غول پیکر عمل میکند و نقش کلیدی در امنیت اتریوم و بهبود عملکرد شبکه دارد.
اتریوم چه ویژگی هایی دارد؟
هر یک از رمز ارزهای موجود در بازار با هدفی خاص طراحی شدهاند و در تلاش هستند که گوشهای از مشکلات کاربران را برطرف کنند. اتریوم یکی از ارزهای مطرح کریپتو است و محبوبیت زیادی بین معاملهگران دارد. دلیل این امر، کاربر پذیری اتریوم و ویژگیهای منحصربهفرد این ارز است. برای این که بتوانید سرمایهگذاری بهتری روی اتریوم انجام دهید، بهتر است که ویژگیهای اصلی آن را بشناسید. در این بخش ویژگیهای منحصربهفرد اتریوم را برای شما شرح میدهیم.
- انعطافپذیری بالا
- پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و برنامههای غیر متمرکز
- فعالیت به صورت غیرمتمرکز
- دارای بلاک چین مستقل و منبع باز
- امنیت بالا
- همکاری با شرکتها و موسسههای بزرگ
- سرعت بالای تراکنشها
- بهرهمندی از جامعه قدرتمند
- مقاوم در برابر تغییرپذیری، جعل و فساد
- فعالیت به صورت شفاف و هدفمند
دامیننس اتریوم
دامیننس اتریوم، قدرت و تسلط ارز دیجیتال ETH بر بازار کریپتو را نشان میدهد. پس از بیت کوین، اتریوم بیشترین میزان تسلط بر بازار کریپتو را بر عهده دارد. به همین دلیل اتریوم به عنوان ملکه ارزهای دیجیتال شناخته میشود. در صورتی که دامیننس ETH افزایش پیدا کند شاهد افزایش قیمت اتریوم و حرکت طوفانی آلت کوین خواهیم بود. پس اگر قصد سرمایهگذاری روی اتریوم و آلت کوینها را دارید باید دامیننس ETH را مد نظر قرار دهید.
تاریخچه پیدایش Ethereum
تاریخچه پیدایش اتریوم به سال 2013، زمانی که ویتالیک بوترین، وایت پیپر اتریوم را منتشر کرد برمیگردد. ویتالیک بوترین وایت پیپر Ethereum را در سال 2013 با این مضمون «اتریوم یک شبکه بلاک چین بر پایه قردادهای هوشمند است که برای راحتی کاربران و توسعهدهندگان راهاندازی مششود» منتشر کرد. دو سال بعد، در سال 2015، این رویا به حقیقت پیوست و شبکه بلاک چین اتریوم توسط ویتالیک بوترین، جو لوبین و عدهای توسعهدهندگان به دنیا معرفی شد. در حال حاضر اتریوم یکی از کاربردیترین بلاک چینهای دنیا است و ارز دیجیتال بومی آن (ETH) محبوبیت زیادی بین کاربران دارد.
خالق و بنیانگذاران اتریوم
اتریوم یکی از پروژههای قدرتمند بازار است که توسط ویتالیک بوترین و 8 توسعهدهنده سرشناس کریپتو راهاندازی شد. ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin)، بنیانگذار اصلی اتریوم است و نقش مهمی در رشد پروژه ایفا میکند. بوترین در سال 2013، ایده جدید خود یعنی اتریوم را با یک وایت پیپر جذاب به دنیا معرفی کرد. قبل از این، ویتالیک بوترین در سایت مجله بیت کوین فعالیت میکند. گاویین وود، آنتونی دی ایوریو، چارلز هاسکینسون، جوزف لوبین، میهای آلیسی و چتریت دیگر افرادی هستند که در راهاندازی و توسعه اتریوم نقش داشتهاند.
امنیت اتریوم چگونه تامین می شود؟
اتریوم یک شبکه بلاک چین قدرتمند است و امنیت زیادی دارد. بلاک چین اتریوم یک دفتر کل توزیع شده است که از زنجیرهای از بلوکها تشکیل میشود و به صورت غیرمتمرکز فعالیت میکند. تمام تراکنشهای اتریوم در شبکه بلاک چین ثبت، بررسی و تایید میشوند. این شبکه قدرتمند از الگوریتم اثبات سهام و تدابیر امنیتی متنوع استفاده میکند تا امنیت شبکه را حفظ کند.
شبکه بلاک چین اتریوم تنها زمانی هک میشود که حداقل 33 درصد از کل توکنهای استیک شده شبکه سوزانده شوند. ارز دیجیتال اتریوم قیمت زیادی دارد و عملا این کار امکانپذیر نیست. این موضوع باعث میشود که اتریوم از امنیت بالایی برخوردار باشد و توسعهدهندگان و کاربران با خیال راحت بتوانند از خدمات شبکه Ethereum استفاده کنند.
پشتوانه ارز دیجیتال اتریوم
اتریوم یک شبکه بلاک چین است که به صورت غیر متمرکز فعالیت میکند. خاصیت غیرمتمرکز اتریوم باعث میشود که این بلاک چین کاملا مستقل باشد و توسط هیچ ارگان یا دولتی کنترل نشود. از طرفی اتریوم به دلیل کاربردپذیری بالایی که دارد کاملا انعطافپذیر است و شرکای زیادی دارد. همه این عوامل دست به دست هم میدهند تا اتریوم نیاز به هیچ پشتوانهای نداشته باشد و با قدرت کامل به فعالیت خود ادامه دهد.
مقایسه اتریوم با سایر آلت کوین ها
اتریوم یکی از ارزشمندترین ارزهای دیجیتال معرفی به بازار کریپتو است که مورد حمایت افراد زیادی قرار دارد. این ارز از محبوبیت زیادی برخوردار است ولی تنها ارز جذاب بازار نیست. اتریوم با ارزهای زیادی مقایسه میشود و این موضوع کار را برای انتخاب ارز مناسب برای سرمایهگذاری سختتر میکند. در این بخش به مقایسه اتریوم با آلت کوینهای معتبر بازار میپردازیم.
مقایسه با تتر
تتر، اولین و مطرحترین استیبل کوین بازار است و توسط دلار آمریکا پشتیبانی میشود. قیمت ثابت تتر و کاربر پذیری بالای آن سبب شده است که ارز دیجیتال USDT بیشترین حجم معاملات روزانه را به خود اختصاص دهد. در نقطه مقابل، قیمت اتریوم نوسانات زیادی دارد و در بلند مدت سود دهی خوبی برای سرمایهگذاران به ارمغان میآورد. این در حالی است که قیمت تتر ثابت است و کاربران برای حفظ ارزش داراییهای خود از تتر استفاده میکنند.
تتر هیچ بلاک چین اختصاصی ندارد و روی سایر بلاک چینها از جمله اتریوم راهاندازی میشود. اما اتریوم که یک شبکه بلاک چین قدرتمند است که برای اجرای قراردادهای هوشمند پشتیبانی و توسعه برنامههای غیرمتمرکز کاربرد دارد. با توجه به این تفاسیر شما بر اساس نوع سرمایهگذاری و نیاز خود میتوانید بهترین گزینه را بین تتر و اتریوم انتخاب کنید.
مقایسه با بیت کوین کش
ارز دیجیتال اتریوم با بیت کوین کش نیز مقایسه میشود. بیت کوین کش یک هاردفورک از BTC است که با حجم عرضه 21 میلیون واحدی به بازار عرضه میشود. این ارز با هدف رفع مشکل مقیاسپذیری بیت کوین راهاندازی شده است و محبوبیت زیادی بین معاملهگران دارد. ارز دیجیتال بیت کوین کش از الگوریتم اثبات کار پشتیبانی میکند و قابل استخراج است. بنابراین با خرید ماینر میتوان این ارز جذاب را استخراج کرده و کسب درآمد کرد.
در نقطه مقابل، اتریوم یک بلاک چین مستقل است که ارز دیجیتال بومی آن با حجم عرضه نامحدود به بازار عرضه میشود. اتریوم دارای الگوریتم اثبات سهام است و نمیتوان آن را استخراج کرد. تنها راه به دست آوردن اتریوم، خرید یا استیک کردن آن است. مهمترین تفاوت بین این دو ارز محبوب، سرعت تراکنش و مقیاسپذیری آنها است. بیت کوین کش 32 تراکنش در هر ثانیه و اتریوم بیش از 100 تراکنش را در هر ثانیه پردازش میکند.
آینده ارز دیجیتال اتریوم
اتریوم یک ارز قدرتمند با پتانسیل رشد بالا است و مورد حمایت افراد سرشناسی قرار دارد. با این حال، قبل از سرمایهگذاری روی ارز دیجیتال اتریوم باید نیم نگاهی به آینده آن داشته باشید. این کار به شما کمک میکند که دید بهتری نسبت به قیمت اتریوم در آینده داشته باشید و به صورت هوشمندانه روی ارز دیجیتال ETH سرمایهگذاری کنید. آینده این ارز به عوامل مختلفی بستگی دارد و نمیتوان قیمت دقیق آن در آینده را پیشبینی کرد.
نحوه عملکرد اتریوم در سالهای آینده، میزان پذیرش اتریوم توسط موسسات معتبر، عوامل سیاسی و اقتصادی جهان از جمله عوامل مهمی هستند که آینده اتریوم را تحت تاثیر قرار میدهند. با این حال اغلب کارشناساس و سرمایهگذاران مطرح کریپتو دیدگاه مثبتی درباره آینده اتریوم دارند. این افراد بر این باور هستند که قیمت اتریوم در آینده رشد خیرهکنندهای خواهد داشت و خود اتریوم پتانسیل لازم برای تغییر جهان را دارد.
منظور از بالاترین قیمت و پایین ترین قیمت اتریوم چیست؟
بالاترین و پایینترین قیمت اتریوم یکی از معیارهای سنجش عملکرد ETH در بازه زمانی 24 ساعته است. بالاترین قیمت اتریوم، بیشترین قیمت اتریوم طی 24 ساعت گذشته را نشان میدهد. پایینترین قیمت اتریوم نیز کمترین قیمت اتریوم در 24 ساعت گذشته را در اختیار معاملهگران قرار میدهد. بررسی بالاترین و پایینترین قیمت اتریوم به معاملهگران کمک میکند که دید بهتری نسبت به وضعیت اتریوم داشته باشند. دقت داشته باشید که این قیمت بر اساس دلار آمریکا است و برای تشخیص احساسات معاملهگران در رابطه با ETH مورد استفاده قرار میگیرد.
پیش بینی قیمت اتریوم (2025 الی 2030)
اتریوم پس از بیت کوین به عنوان دومین گزینه ایدهآل برای سرمایهگذاری به شمار میرود. این ارز جذاب از زمان پیدایش خود رشد قابل توجهی داشته است. نوسان قیمتی بالای اتریوم باعث میشود که کاربران بتوانند سود خوبی از طریق معامله آن به دست آورند. با این حال اگر قصد سرمایهگذاری روی اتریوم را دارید باید نیم نگاهی به آینده آن داشته باشید. برای این کار لازم است که قیمت اتریوم در آینده را پیشبینی کنید. پیشبینی دقیق قیمت اتریوم امکانپذیر نیست چرا که عوامل در کاهش یا افزایش قیمت آن موثر هستند. با این حال میتوان تا حدودی قیمت آینده اتریوم را حدس زد. در این بخش پیشبینی کارشناسان درباره قیمت اتریوم در 5 سال آینده را برای شما شرح میدهیم.
سال | حداقل قیمت | میانگین قیمت | حداکثر قیمت |
2025 | 5627 دلار | 5822 دلار | 6528 دلار |
2026 | 8251 دلار | 8542 دلار | 9727 دلار |
2027 | 11831 دلار | 12173 دلار | 14553 دلار |
2028 | 16525 دلار | 17012 دلار | 19786 دلار |
2029 | 24771 دلار | 25450 دلار | 28283 دلار |
2030 | 36433 دلار | 37706 دلار | 42810 دلار |
روش های تحلیل قیمت اتریوم
تحلیل اتریوم یکی از مهمترین کارهایی است که قبل از شروع معامله ETH باید انجام دهید. با تحلیل قیمت اتریوم میتوانید دادههای معتبری درباره روند حرکتی آن به دست آورید و در بهترین موقعیت وارد معامله شوید. قیمت اتریوم به عوامل زیادی بستگی دارد، پس باید از روشهای مختلف برای تحلیل ETH استفاده کنید. این کار به شما کمک میکند که دید بهتری نسبت به اتریوم داشته باشید و به صورت هوشمندانه روی آن سرمایهگذاری کنید. در حالت کلی انواع روشهای تحلیل اتریوم عبارت اند از:
تحلیل تکنیکال
تحلیل تکنیکال به عنوان بهترین روش برای تحلیل ارز دیجیتال اتریوم و تشخیص قیمت آن شناخته میشود. این روش تحلیلی به بررسی تاریخچه قیمتی اتریوم میپردازد و یک دیدگاه کلی درباره روند حرکتی آن در اختیار شما قرار میدهد. در تحلیل تکنیکال دادههای مختلفی همچون نمودار قیمت، کندلها، خطوط مقاومت و خطوط حمایتی مورد بررسی قرار میگیرند. در واقع تحلیل تکنیکال به شما کمک میکند که پیشبینی دقیقی از روند قیمتی اتریوم در آینده داشته باشید و در بهترین نقاط وارد معامله شوید.
تحلیل فاندامنتال
تحلیل فاندامنتال یکی دیگر از روشهای تحلیل اتریوم است و به بررسی ارزش ذاتی ETH میپردازد. این روش تحلیلی تمام جزئیات و دادههای مربوط به اتریوم را مورد بررسی قرار میدهد. به عبارت سادهتر با تحلیل فاندامنتال میتوانید تصمیم بهتری برای سرمایهگذاری روی اتریوم بگیرید. در تحلیل فاندامنتال باید موارد مختلفی همچون وایت پیپر، اهداف پروژه، نحوه عملکرد پروژه، رقبا، تکنومیکس، تیم توسعهدهنده، ارزش بازار، حجم معاملات، میزان عرضه و تقاضا و کارایی پروژه بررسی شود.
تحلیل سنتیمنتال
تحلیل سنتیمنتال به بررسی احساسات حاکم بر بازار میپردازد. با انجام این تحلیل میتوانید تشخیص دهید که بازار در چه وضعیتی قرار دارد و معاملهگران چه احساسی نسبت به روند اتریوم دارند. در واقع با استفاده از تحلیل سنتیمنتال میتوانید مسیر درست بازار را به خوبی تشخیص دهید و به موقع وارد معامله شوید. در صورتی که قصد سرمایهگذاری روی اتریوم را دارید باید استفاده از تحلیل سنتیمنتال را در دستور کار خود قرار دهید.
آخرین مقالات
بهترین سبد سرمایه گذاری ارز دیجیتال کم ریسک و برای بلند مدت
تحلیل ریپل امروز 3 بهمن | XRP آماده رسیدن به 4.3 دلار است!
چرخه بیت کوین: تا پایان سال منتظر 300,000 دلار باشید!